Over ons

Cor

In 2013 vieren wij ons 25 jarig bestaan. Begonnen aan de Kruisstraat in Herpen met de verkoop van Sauna’s Zonnenhemels, zwembaden, beveiliging en telecommunicatie.
Al snel kwam daar bemiddeling van caravans en vouwwagens bij, van particulier naar particulier. Een concept dat tien jaar voor Marktplaats nog wel wat uitleg nodig had. In die tijd reed men nog wel eens een blokje om voordat men binnenstapte.

Zonder TomTom was de route er bij ieder gezinslid stevig ingeprent. Afslag Herpen/Ravenstein, voorbij de Rabobank linksaf!

Het was in die tijd nog niet vanzelfsprekend dat men handel dreef in een woonwijk, de gemeente was dan ook niet zo enthousiast. Toen er aan de Broekstraat een stuk grond beschikbaar kwam was de beslissing snel gemaakt. Met hulp van vrienden en kennissen werd het bedrijf opgebouwd. Steen voor steen, en langzamerhand begonnen de zaken te lopen. Een oude loods van de Kromhout Kazerne werd opgekocht en herbouwd aan de Broekstraat, evenals de mensa van de Universiteit van Utrecht. De Pelikaan die bij ons op het terrein een prominente plek kreeg en waar u ook vandaag nog onze nieuwe voorraad kunt bewonderen.

Samen met het personeel is dit bedrijf geworden wat het nu is en samen staan wij ook vandaag nog voor u klaar. 25 jaar toewijding voor onze klanten.

Cor van den Oever, al meer dan 25 jaar is een bezoek altijd de moeite waard. Niet voor niets de grootste in de regio. Een zorgeloze vakantie? Cor van den Oever!

Nieuwsbrief

Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen per e-mail ontvangen? Meldt u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Technisch center

Kom naar ons technisch center voor onderhoud, reparaties, schades of om een afspraak te maken met de werkplaats

Technisch center

Wij zijn dealer van:

Nieuws

Adria Matrix 2017

Tweede Pinksterdag geopend

29 mei 2017

Natuurlijk kunt u op tweede Pinksterdag bij ons terecht! Onze showroom en shop zijn geopend van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Lees verder
Meer nieuws

Aanbiedingen

Milenco Stacka onderlegplaat Jackfoot 4 stuks

Milenco Stacka onderlegplaat Jackfoot 4 stuks

Nieuw

De jackfoot is ideaal voor het stabiel neerzetten van de uitdraaisteunen onder...

€ 19,95 € 22,95
Bekijk

Wij zijn Cor van den Oever

Wat u op het gebied van een zorgeloze
vakantie ook zoekt, bij Cor van den Oever
zit u goed. Niet voor niets
de grootste in de regio.

Meer over ons

Openingtijden

Ma.-Vr.:09.00 – 18.00uur
Za.:09.00 – 17.00uur
Zo.:gesloten

Ons bezoekadres:
Berghemseweg 2a, 5373 KH Herpen
Tel 0486-413678
E-mail: oever@caravancenter.nl

Ga naar contactpagina

Wij zijn dealer van: