Download hier de Caravan Verhuur 2017 informatieVerhuur

Misschien denkt u erover om een caravan of camper aan te schaffen, maar weet u niet zeker of het iets voor u is. Eerst huren is dan aan te raden. Zo merk je vanzelf of kamperen met een caravan of camper bij je past. Wil je nu net dat ene type eens wat langer proberen, kijken of die indeling bij jou past. Huren is een uitkomst. Misschien komt het nu net even niet uit om een grotere investering te doen en is huren een optie. Wat voor reden u ook heeft ook zorgeloos huren is een mogelijkheid die wij bieden. Daarbij huurt u onder duidelijke voorwaarden, is de verzekering en een accessoirepakket inbegrepen en zijn er voor u geen administratiekosten.

Camper Verhuur 2017

2 Personen
sun_flexo_van-verhuur-camperDeze camper huurt u al vanaf € 900,- per week en bied slaapplaats aan twee volwassenen. Onderweg kunt u met 4 personen in de camper verblijven (er zijn 4 gordelplaatsen). De zogenaamde buscamper bied optimaal vrijheid onderweg en rijd eigenlijk als een personenauto. U kunt ermee op de meeste parkeerplaatsen uit de voeten. Deze campers doen qua comfort niet onder voor grotere campers maar bieden wel iets minder binnenruimte. Daar tegenover staat natuurlijk het voordeel van de prettige handelbaarheid. Met deze camper kan iedereen met een rijbewijs probleemloos op pad.

Prijzen
Laagseizoen: € 900,-
Hoogseizoen: € 1.000,-

Check beschikbaarheid

4 Personen
sun_lido_crossover-verhuur-camperEen zogenaamde crossover camper of een half integraal. Dit type is direct herkenbaar als camper en bied naast meer binnenruimte ook meer slaapplaatsen. Wij verhuren verschillende indelingen, informeer welke camper het beste bij uw wensen past. Met de kinderen op pad en alleen vrij staan, dan is deze camper geschikt. voor vier personen is er slaap en zitplaats. De comfortabele binnenruimte heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de buitenkant. Deze camper is iets breder dan een gewone personenauto. Toch rijd dit verbazingwekkend eenvoudig en kunt u er overal mee terecht.

Prijzen
Laagseizoen: € 1.000,-
Hoogseizoen: € 1.100,-

Check beschikbaarheid

Meer dan 4 personen
Alkoof verhuur camper
Vrijheid blijheid met meer dan genoeg plaats voor het hele gezin, zitten en slapen met 6 personen. Uitgerust onderweg met onze fraaie alkoof campers. Ruim tweepersoonsbed in de alkoof en afhankelijk van het model een stapelbed voor de kinderen. Als u de dinette ombouwt bied dat nog eens plaats aan twee extra plaatsen. Alles in een verrassend overzichtelijke camper. Het sterke Fiat onderstel is de meest gebruikte basis voor campers in Europa en bied voldoende kracht om in het hedendaagse verkeer mee te komen. Dit is wel iets anders dan de personenauto maar voor een bewuste chauffeur prima te besturen. Het is gewoon net iets hoger en dat moet je even in calculeren.  Dit is vooral ruimte en comfort en zowel onderweg als op de camping en ook als het wat minder weer is kun je prima verblijven in deze camper.

Prijzen
Laagseizoen: € 1.000,-
Hoogseizoen: € 1.100,-

Check beschikbaarheid

Caravan verhuur 2017

Adria-verhuurU wil gewoon het kamperen met een caravan eerst eens proberen of u vind het bezit van de caravan eigenlijk toch een investering die u nu (nog) niet wilt doen. Toch de vrijheid van gaan en staan waar u wilt, zelf bepalen of u doorreist of nog een week op dezelfde plek blijft. Relaxed onderweg naar het zuiden (of veel dichterbij) bepaalt u hoeveel etappes u doet. Een rondje IJsselmeer? Campings zat en als u buiten het seizoen reist dan hoeft u niet eens te reserveren, er is bijna altijd plaats. Dat is reizen met en caravan. En primitief, kamperen? Nee toch!
Een vast bed, een eigen toilet uw eigen lakens en kussens en precies daar naartoe waar u heen wilt.
De indelingen zijn in overleg en alle caravans hebben minimaal 4 slaapplaatsen.

Prijzen:

4 persoons
Laagseizoen: € 395,-
Hoogseizoen: € 475,-

5/6 persoons
Laagseizoen: € 425,-
Hoogseizoen: € 525,-

Check beschikbaarheid

Laagseizoen is van maart t/m juni en september t/m oktober, Hoogseizoen is van Juli t/m augustus. 

Download hier de camperverhuur informatie 2017

Download hier de caravanverhuur informatie 2017

Download hier voor de betalings en leveringsvoorwaarden camperverhuur

LET OP! De getoonde modellen kunnen afwijken van de modellen die wij op dit moment in de verhuur hebben

Nieuwsbrief

Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen per e-mail ontvangen? Meldt u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Technisch center

Kom naar ons technisch center voor onderhoud, reparaties, schades of om een afspraak te maken met de werkplaats

Technisch center

Wij zijn dealer van:

Nieuws

Adria Matrix 2017

Tweede Pinksterdag geopend

29 mei 2017

Natuurlijk kunt u op tweede Pinksterdag bij ons terecht! Onze showroom en shop zijn geopend van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Lees verder
Meer nieuws

Aanbiedingen

CHASSISHOUDER VOOR DROOGMOLEN

CHASSISHOUDER VOOR DROOGMOLEN

Nieuw € 6,65 € 7,65
Bekijk

Wij zijn Cor van den Oever

Wat u op het gebied van een zorgeloze
vakantie ook zoekt, bij Cor van den Oever
zit u goed. Niet voor niets
de grootste in de regio.

Meer over ons

Openingtijden

Ma.-Vr.:09.00 – 18.00uur
Za.:09.00 – 17.00uur
Zo.:gesloten

Ons bezoekadres:
Berghemseweg 2a, 5373 KH Herpen
Tel 0486-413678
E-mail: oever@caravancenter.nl

Ga naar contactpagina

Wij zijn dealer van: