Vrijheid kunt u huren bij Camper- en Caravancenter Cor van den Oever.


Bij mensen die graag van vakantieplek wisselen is vooral de camper geliefd: een dagje aan het strand, een citytrip, een paar dagen de natuur in, en dan weer op de camping. Bovendien is je camper meestal zelfvoorzienend: stroom (12V), water, toilet en meestal een douche. Alles heb je aan boord van je huurcamper. En je kunt overnachten op de daarvoor bestemde camperplaatsen of campings. Volgende ochtend de verduisteringen open, ontbijtje en er wacht je weer een nieuw avontuur.

Hier enkele belangrijke tips.

Tip 1. Vroeg boeken.
Vooral in het hoogseizoen zijn huurcampers zeer gewild. Als je echt vast zit aan een bepaalde periode, boek dan op tijd.
Hou rekening met het huren van een camper met de juiste indeling, aantal slaapplaatsen, aantal zitplaatsen.

Tip 2. Kosten.
Hou rekening met de bijkomende kosten, zoals een waarborgsom van € 1.000,00. Bij campers kunt u per week 1750 km rijden en bij een huurperiode van langer dan 3 weken is de kilometrage vrij.

Tip 3. Verzekering.
De huurcamper is uiteraard verzekerd. Wel geldt een eigen risico, dat is de waarborgsom die u heeft betaald. U kunt deze waarborgsom of eigen risico ook afkopen door het te verzekeren. Na de verhuurperiode krijgt u de waarborgsom terug betaald als de camper wordt ingeleverd zoals deze is opgehaald door u.
 

 

Beschikbare Campers