Adria Altea 402 PH Frans Bed Model 2024

Algemeen

Bouwjaar

2024

Modeljaar

2024

Slaapplaatsen

4

Gewichten

Gewicht leeg

1029 kg

Laadvermogen

271 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

1300 kg

Totale lengte

605 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

2 delige toegangsdeur

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik groot

Dakluik heki

Hagelbestendig dak

Hordeur

Leeslampjes

Keuken

Boiler

Verwarming

Kachel

Vloerverwarming

Radio/TV

Antenne-voorbereiding

Bluetooth systeem

Televisiebeugel

USB aansluitingen

Sanitair

Cassettetoilet

Douche

Schoonwatertank (vast)

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Disselafdekking

Lader

Omvormer

Reservewiel

Reservewiel-beugel

Schokbreker

Serviceluik

Stabilisator

Verzwaarde steunen

Omschrijving

Deze comfortabel uitgevoerde Adria Altea 402 PH is van 2024. U heeft in deze caravan de beschikking over 4 slaapplaatsen. Door het gebruik van GFK heeft deze Adria caravan een hagelbestendiger dak. Het laadvermogen bedraagt 271 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De eindkeuken, achterin de caravan geplaatst, beschikt over voldoende berguimte en is functioneel en compleet ingericht met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (167 liter) met vriescompartiment heeft een extra grote inhoud.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. In de caravan kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.

U zult in deze caravan, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door schokdempers en de ALKO 3004 stabilisatorkoppeling.

Past deze Adria Altea 402 PH helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

De Adria Altea 402 PH is al leverbaar vanaf €25.830,-. Onze voorraad caravan is voorzien van diverse optie's af fabriek: Elektrische vloer bijverwarming + trafo, TV-drager, Verduisteing en hor bij raam toiletruimte, Acculader met accubak en multifunctionele buitenaansluiting, Twee delige toegangsdeur met raam en een EVOPORE matras met verstelbaar hoofdeind lattenbodem.

Wij bieden u de mogelijkheid om een caravan te kopen, (gedeeltelijk) te financieren en uw eigen camper of caravan in ruilen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij hebben een voorraad van ongeveer 35 caravans, zowel nieuw als gebruikt. 

Vraag vrijblijvend bij onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de caravan die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze fraaie nieuwe Adria Altea 402 PH is zeer zeker het bekijken waard. Hij staat bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen, officiëel dealer van Adria caravans en Caravelair caravans.

Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Bezoekadres: Rootskamp 2, Herpen
Postadres: Broekstraat 3, 5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Juni / Juli 2024.


Beste kampeerders.

Eerst laten wij U bij deze weten dat wij i.v.m. vakantie GESLOTEN zijn van 29 juli t/m 12 Augustus, vanaf 13 Augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar en staan weer graag voor U klaar!

De zomer is officieel 21 juni eindelijk begonnen en lekker zonnig van start gegaan. Hopelijk begint U de vakantiekriebels al echt te voelen na al die regen. De meeste van U hebben natuurlijk al vakantieplannen gemaakt en kijken er naar uit om op vakantie te gaan. Mocht U er over na te denken om toch nog een (andere) caravan voor Uw vakantie aan te schaffen dan bent U bij ons aan het juiste adres.   

Uiteraard bent U op alle  dagen dat wij geopend zijn van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken om ideeën op te doen en onze nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair van modeljaar 2024 te komen bekijken,  verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen. Als speciale ZOMERACTIE betaald U nu bij aanschaf van een een gebruikte caravan GEEN afleveringskosten. Dat is een voordeel van maar liefst €325,-!

Een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U nog vele zonnige dagen en wij staan uiteraard voor U klaar om U te helpen als U vragen heeft.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen