Adria caravans

Cor van den Oever is dealer van Adria campers en caravans. Met dit merk hebben wij een bijzondere band. Want ruim 20 jaar geleden was het ons eerste dealerschap. Dan mag je zeggen dat je ervaring hebt met een merk. Adria zet al bijna 50 jaar kwaliteit neer in campers en caravans. Het heeft een van de meest geavanceerde caravan- en camperfabrieken in Europa. Daar rollen meer dan uitstekende producten van de band. Niet voor niets worden zowel de campers als de caravans regelmatig genomineerd en zijn ze prijswinnend bij de Camper en Caravan van het Jaar verkiezingen. Daarnaast is Adria ook al jaren achter elkaar succesvol bij de uitreiking van de prestigieuze Duitse König Kunde Award.

Adria Action

Een regelrechte blikvanger. Hij ziet er anders uit dan de anderen. Drie verschillende uitvoeringen die gemeen hebben dat het gewicht laag is en er dus geen grote auto nodig is. Er is keuze tussen een tweepersoonsbed of éénpersoonsbedden. Als optie kun je kiezen voor een extra groot panorama-raam. Slapen onder de sterren, wie wil dat nou niet?

Adria Aviva

Flexibele lichtgewicht, er is keuze uit maar liefst negen verschillende indelingen met of zonder stapelbed.

Adria-corvdoever--4Adria Altea

De onbetwiste winnaar van de titel KCK Caravan van het jaar 2014. Het geheel vernieuwde model is beschikbaar in maar liefst tien uitvoeringen en vijf interieurkleuren. Zo is er altijd een Altea die bij je past.

Adria Adora

Een middenklasser met een tijdloos interieur. Hij is verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes en in 16 verschillende comfortabele indelingen. Blikvanger is het grote panorama-dakraam dat ver doorloopt in het dak.

Adria Alpina

Is er voor zomer en winter, kent een hoog uitrustingsniveau en het verwarmingssysteem voelt als thuis. Een erg complete en ruime indeling is het kenmerk van deze tandem-asser. Er zijn acht indelingen om uit te kiezen.

Adria Campers

Adria Sonic

De Integraal van Adria. Er is, net als bij de andere series, een Supreme, Plus en Axess uitvoering met verschillende indelingen. Nieuw zijn de zogenaamde ‘open salon’ indelingen.

Adria Matrix

Het crossover-model met de aerodynamica van half-integraal en de ruimte van een alkoof. Ze hebben boven de zitgroep een hefbed, een mooie stroomlijn en een verrassend laag brandstofverbruik.

Adria Coral

De totaal vernieuwde half-integraal en winnaar van de Kampeerauto van het jaar verkiezing in 2017. Met de opvallende sky-lounge met panoramavenster en doorlopend vlakke vloer. Behoorlijke stahoogte en legendarisch te noemen prijs-kwaliteit verhouding.

Adria Coral XL

De Coral Xl is de alkoof camper van Adria. Ideaal voor gezinnen met kinderen want je kunt wel tot 7 slaapplaatsen maken. De alkoof geeft een enorme binnenruimte. Hij is er in drie indelingen.

Adria Compact

Met een breedte van slechts 2 meter 12 en een lengte vanaf 5.99 meter de ideale reisgenoot voor bijvoorbeeld een city-trip. Hij past overal. De buitenmaten van een buscamper met alle voordelen van een reguliere opbouw. Bijzonder is het model met de slide-out aan de achterkant, dat scheelt zomaar 75 centimeter lengte tijdens het rijden.

Adria Twin

De Twin serie is compleet vernieuwd en kent dezelfde drie uitrustingsniveaus als bij de nadere camperseries van Adria. Axess, de instapserie, Plus, de extra ruime middenklasse en de unieke Supreme met het panorama dakraam. Je moet het zien om te geloven. Zo ruim was een buscamper nog nooit.

 

Adria Active

De compacte en betaalbare multipurpose camper met hefdak. Thuis in het dagelijkse woon/werk verkeer en op vakantie. Basis is de Renault Traffic, met tot aan vier slaapplaatsen.

Bekijk de Adria Brochures

Ga naar Adria campers en caravans

Nieuwsbrief

Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen per e-mail ontvangen? Meldt u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Technisch center

Kom naar ons technisch center voor onderhoud, reparaties, schades of om een afspraak te maken met de werkplaats

Technisch center

Wij zijn dealer van:

Nieuws

Nieuw dealerschap!

24 oktober 2018

Met ingang van het nieuwe modeljaar mogen wij opnieuw het dealerschap van LMC caravans voeren.

Lees verder
Meer nieuws

Aanbiedingen

Milenco spiegel bol glas Aero 2 stuks

Milenco spiegel bol glas Aero 2 stuks

Nieuw

De Milenco Aero caravanspiegel biedt een ongeÎvenaarde stabiliteit bij hoge snelheden en...

€ 74,95 € 94,95
Bekijk

Wij zijn Cor van den Oever

Wat u op het gebied van een zorgeloze
vakantie ook zoekt, bij Cor van den Oever
zit u goed. Niet voor niets
de grootste in de regio.

Meer over ons

Openingtijden

Ma.-Vr.:09.00 – 18.00uur
Za.:09.00 – 17.00uur
Zo.:gesloten

Ons bezoekadres:
Berghemseweg 2a, 5373 KH Herpen
Tel 0486-413678
E-mail: oever@caravancenter.nl

Ga naar contactpagina

Wij zijn dealer van: