Campers van het Zweedse topmerk Kabe

Naast campers van Adria en Eura Mobil staan er sinds oktober 2016 ook Kabe campers in onze showroom. En daar zijn we trots op!

Campers van het Zweedse topmerk Kabe, kwaliteit uit Zweden, een camper die je het hele jaar door kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ermee naar warme oorden. Neem je zwembroek en handdoek mee en zoek de zon op. Het strand, de palmbomen, dat kleine meertje. Buiten eten, of het nou pasta of mosselen zijn. Je kijkt waar de temperatuur het aangenaamste is en gaat op pad. Andersom kan ook. Neem de sneeuwkettingen mee en zoek de winter die bij je past. Een pak sneeuw en goede omstandigheden op de piste. Een camperplaats onderaan bij de skilift, de ski’s in de garage liggen klaar. De verwarming zorgt binnen voor aangename temperaturen. Eindelijk weer eens een witte Kerst?

Het is niet vreemd dat er in Nederland zoveel campers rondrijden. Je gaat en staat met je eigen bed precies daar waar je zelf  wilt. Hoe vrij is dat?

Kabe campers: halfintegraal, cross over en integraal

Kabe

De Kabe Travelmaster 740 LB is het zogenaamde instapmodel. Al is dat aan de rijke standaarduitrusting niet te merken. Achterin twee enkele bedden. Een extra bed is ook gemakkelijk te maken. Dus slaapplaats voor vier.

De Kabe Travelmaster 740 LXL is een halfintegraal met een lengte van 7.40 meter. Hij is 2.41 meter breed en 2.80 meter hoog. De LXL heeft vier slaapplaatsen. Achterin vinden we het Franse bed met daarnaast de douche en het toilet.

De Kabe Travelmaster 740 LGB is een halfintegraal en heeft dezelfde afmetingen maar beschikt over twee enkele bedden. Deze hebben een bedmaat van 196 bij 78 centimeter. Het toilet en doucheruimte kregen een plek tegenover de keuken.

De Kabe Travelmaster 740 T is een halfintegraal en heeft eveneens dezelfde afmetingen. Hij heeft ook twee enkele bedden maar bij dit model vinden we het toilet en de doucheruimte achterin over de gehele breedte van de camper.

De Kabe Cross Over X 740 LGB heeft onder zijn bult op het dak ruimte voor extra slaapplaatsen boven de dinette. De garage is goed bereikbaar dankzij het grote garageluik. Achterin heeft hij enkele bedden.

De Kabe Cross Over X 740 LXL is 2,5 meter breed. Van de dinette maak je gemakkelijk een extra slaapplaats. Dat maakt dat hij in totaal ze slaapplaatsen fte bieden heeft. Achterin heeft hij een Frans bed.

 

De Kabe I 740 LGB is een integraal en heeft een vergelijkbare indeling dan het halfintegraalmodel LGB. Twee enkele bedden met het toilet en de doucheruimte tegenover de keuken. Het integraalmodel is 7.36 meter lang, 2.32 meter breed en 2.95 meter hoog. Het aantal slaapplaatsen bedraagt 4.

Bekijk onze Kabe campers

Nieuwsbrief

Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen per e-mail ontvangen? Meldt u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Technisch center

Kom naar ons technisch center voor onderhoud, reparaties, schades of om een afspraak te maken met de werkplaats

Technisch center

Wij zijn dealer van:

Nieuws

Nieuw dealerschap!

24 oktober 2018

Met ingang van het nieuwe modeljaar mogen wij opnieuw het dealerschap van LMC caravans voeren.

Lees verder
Meer nieuws

Aanbiedingen

Caravan Superb Short Version 2016

Caravan Superb Short Version 2016

Nieuw

De Superb-lijn van fabrikant Thule heeft een goede reputatie als betrouwbare fietsendrager...

€ 285,00 € 314,00
Bekijk

Wij zijn Cor van den Oever

Wat u op het gebied van een zorgeloze
vakantie ook zoekt, bij Cor van den Oever
zit u goed. Niet voor niets
de grootste in de regio.

Meer over ons

Openingtijden

Ma.-Vr.:09.00 – 18.00uur
Za.:09.00 – 17.00uur
Zo.:gesloten

Ons bezoekadres:
Berghemseweg 2a, 5373 KH Herpen
Tel 0486-413678
E-mail: oever@caravancenter.nl

Ga naar contactpagina

Wij zijn dealer van: