Eura Mobil Campers - Nieuwe modellen

Welkom bij Eura Mobil 
Verkoopprijzen bij alle modellen zijn van 2022 !
Technische gegevens en folder 2022 worden nog op onze site geplaatst (medio augustus)


De kwaliteit van Eura Mobil wordt onderstreept door het succes bij de verkiezing van de Duitse ‘Reisemobil des Jahres” in 2016 door lezers van vakbladen. Het alkoofmodel Activa One werd eerste in haar klasse, alkoofmodel  en de integraal Integra Line behaalde een derde plaats.

De series Vans, Activa One (alkoof), Profila T (halfintegraal), Profila RS (halintegraal met hefbed), Integra Line (integraal) en het nieuwe vlaggenschip Integra (integraal) zijn bij ons te koop.

 

 

Eura Mobil Campers - Onderhoud en Service

Gereedschap

Technisch center

Ons moderne technisch center bestaat uit een garage voor het motorgedeelte, caravan werkplaats en een spuiterij en deze worden bemand door opgeleid en gediplomeerd personeel. U kunt met uw Eura Mobil camper bij ons terecht voor professionele service en onderhoud. Of het nu gaat om APK, BOVAG keuring, reparatie en/of schadeherstel bij ons bent u aan het goede adres. De schade reparaties voeren we uit voor alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen. Camper en Caravancenter Cor van den Oever is BOVAG en FOCWA erkend / gecertificeerd.

service en onderhoud    Direct contact opnemen

Cor van den Oever: exclusief dealer van Eura Mobilcampers

Eura Mobil is al decennialang een begrip onze camperkenners. Ook wij van Camper en Caravancenter Cor van den Oever vertrouwen blind op de topcampers van deze Duitse fabrikant. Wij zijn binnen Nederland de enige importeur en verkoper van Eura Mobil en u kunt bij ons dus alles verkrijgen wat het merk te bieden heeft. Van de luxe wellnesscampers tot eenvoudige trekkerscampers. Cor van den Oever: expert in Eura Mobilcampers vanuit Herpen!

Over Eura Mobil

Eura Mobil kwam in 1983 voort uit de Duitse fabrikant Eura Caravan. Het is opgericht in Sprendingen, vlakbij Mainz. Sinds de oprichting bouwt Eura Mobil nog alleen campers. Zij zijn dan ook een absolute specialist én A-merk op dit gebied. Sinds 2005 valt Eura Mobil onder de vlag van de Franse Trigano-groep, met moderne fabrieken in heel Europa.

Uniek aan Eura Mobilcampers is de opbouw van GFK. Dit maakt de camper hagelbestendig en dus geschikt voor vrijwel alle weersomstandigheden. Ook zijn hagelkrasjes hierdoor verleden tijd. Daarnaast maakt Eura Mobilcampers met een dubbele bodem. Dit heeft 2 belangrijke voordelen. Allereerst zorgt het voor goede isolatie, vergelijkbaar met het effect van een spouwmuur. De campers zijn hierdoor zelfs wintervast. Daarnaast kan de ruimte tussen de bodems worden gebruikt om allerlei voorzieningen en bedrading weg te werken. Uw interieur blijft dus netjes en strak.

Uw specialist

Camper en Caravancenter Cor van den Oever verkoopt de campers van Adria, Kobe en Eura Mobil. Alle drie deze fabrikanten leveren niets dan kwaliteit en bovendien veel variatie, waardoor iedere camperliefhebber bij ons terecht kan voor een perfect passend exemplaar. Binnen Nederland zijn wij exclusief Eura Mobildealer. U kunt dus voor al uw vragen, onderdelen, onderhoud en schade bij ons aankloppen.

In onze showroom in Herpen laten wij u graag zien van Eura Mobil allemaal te bieden heeft. Kom langs tijdens openingstijden of maak een afspraak. Dat kunt u doen door ons een bericht te sturen of door te bellen naar tel. 0486-413 678. Graag tot ziens bij Camper en Caravancenter Cor van den Oever!

 

September 2022.

Grote vraag naar nieuwe en gebruikte caravans blijft aanhouden.

Omdat er problemen blijven met het op tijd leveren van nieuwe caravans blijft de vraag naar gebruikte caravans hoog. 
Mocht u nog op zoek zijn naar een jong gebruikte caravan bekijk dan onze website.

Wij hebben ook nog diverse nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair op voorraad staan, en we krijgen nog diverse nieuwe modellen binnen.

Nieuwsgierig geworden?  

U bent van harte welkom dan informeren we u graag.

 

Lees verder