It’s Showtime!!

21 augustusus 2018 - Door Luc Schaepkens

Showtime begint in Düsseldorf. De grootste beurs op kampeergebied, van 25 augustus tot 2 september. Natuurlijk zijn wij er ook. Gemist? In Dordrecht zijn we aanwezig in de grootste Pop-Up showroom van Europa: Dordrecht Open, van 1 tot en met 9 september. En omdat we de smaak dan te pakken hebben komt ons eigen Showweekend daar nog eens achteraan en wel op  15 & 16 september.

Caravan Salon Düsseldorf

Van 25 augustus tot en met 2 september laten zeshonderd aanbieders verdeeld over dertien hallen – zo’n 214.000 vierkante meter –zien wat er op kampeergebied allemaal te koop is. En jazeker, ook wij zijn present. Op de stand van Euramobil kunt u o.a. de nieuwe Integra Line bewonderen. Een integraal die onder de 3500 kilo grens blijft. Met Alde vloeistofverwarming en een vorstvrij opgeborgen en verwarmde afvalwatertank een camper voor het hele jaar. De 570 HS met een hele grote rondzit achter is nieuw in de Activa One serie. Maar er is natuurlijk veel meer. We laten het u graag zien op stand A 22 in hal 10.

Dordrecht Open

Van 1 t/m 9 september staat Dordrecht weer in het teken van Dordrecht Open. De grootste Pop-Up Showroom van Europa. Nieuwe campers en caravans van de merken Adria, Fendt, Hobby en Sun Living. Hobby en Fendt zijn te vinden in de eigen showroom aan de Pieter Zeemanweg 170. Wij staan met de merken Adria en Sun Living in het Postillion Hotel aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht, op slechts 5 minuten van de andere locatie. Beide locaties zijn dagelijks geopend van 11.00 u. tot 17.00 uur. Parkeren en entree zijn gratis. De koffie is klaar en u bent van harte welkom!

Showweekend

En omdat we de smaak te pakken hebben plakken we er meteen ons eigen showweekend achteraan. Op 15 & 16 september loont het zich om bij ons langs te komen. Meer informatie volgt.

Tags shoftime

Nieuwsbrief

Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen per e-mail ontvangen? Meldt u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Technisch center

Kom naar ons technisch center voor onderhoud, reparaties, schades of om een afspraak te maken met de werkplaats

Technisch center

Wij zijn dealer van:

Nieuws

Nieuw dealerschap!

24 oktober 2018

Met ingang van het nieuwe modeljaar mogen wij opnieuw het dealerschap van LMC caravans voeren.

Lees verder
Meer nieuws

Aanbiedingen

Dompelpomp Easy 14L/minuut

Dompelpomp Easy 14L/minuut

Nieuw

Reich dompelpomp Easy 14 liter/minuut

€ 10,95 € 14,15
Bekijk

Wij zijn Cor van den Oever

Wat u op het gebied van een zorgeloze
vakantie ook zoekt, bij Cor van den Oever
zit u goed. Niet voor niets
de grootste in de regio.

Meer over ons

Openingtijden

Ma.-Vr.:09.00 – 18.00uur
Za.:09.00 – 17.00uur
Zo.:gesloten

Ons bezoekadres:
Berghemseweg 2a, 5373 KH Herpen
Tel 0486-413678
E-mail: oever@caravancenter.nl

Ga naar contactpagina

Wij zijn dealer van: