Adria Caravan Club

28 maart 2019 om 15:54

Adria Caravan Club organiseert tal van activiteiten

Maart 2019

De Adria Caravan Club is een vereniging van en voor bezitters van een Adria kampeermiddel (caravan of camper), die het prettig vinden om naast kampeervakanties die op eigen initiatief worden ondernomen, ook in verenigingsverband georganiseerde weekendevenementen bij te wonen en/of meerdaagse vakantie reizen gezamenlijk te ondernemen.

Doelstelling Adria Caravan Club

De Adria Caravan Club propageert een veelvuldig gebruik van de caravan, dus ook in het voorjaar, herfst en winter. Daartoe organiseert de Club tal van activiteiten, zowel in binnen en buitenland, waarbij door middel van het aan te bieden programma getracht wordt meer inhoud te geven aan deze activiteiten. Tevens is men in de gelegenheid op toeristisch en technisch gebied gegevens met elkaar uit te wisselen.

Adria club

Verenigingsprofiel

De vereniging is gestart op 15 oktober 1974 door enkele enthousiaste Adria bezitters met medewerking van de toenmalige directeur van Adria Nederland BV te Kesteren, de heer Nic. Houweling, onder de naam ADRIA CARAVANFANCLUB.

De eerste vijf jaar was de importeur de grote drijfveer en animator van de club en werd alle organisatie en de verspreiding van een clubblad vanuit Kesteren gedaan. Na vijf jaar stopte de importeur met zijn werkzaamheden voor de Adriacaravanfanclub en werd vanuit de leden een vernieuwd bestuur samengesteld die alle activiteiten overnam. Onder de naam van ADRIA CARAVAN CLUB ging de vereniging nu verder.

De Adria Caravan Club wil meer betekenen voor haar leden en organiseert daarom tal van evenementen, die het lidmaatschap van de Club duidelijk meer dimensie geven. Om dit organisatorisch goed te kunnen begeleiden zijn er naast het bestuur verschillende commissies die hun leidraad vinden in de statuten, het huishoudelijk reglement en een reglement evenementen en reizen.

Alles weten over Adria Caravan Club

Juni 2021.

Wij zijn weer open!

Wij kunnen u weer zonder afspraak ontvangen in onze showroom en kampeerwinkel.

Kamperen is "hotter" dan ooit in Europa, wat resulteert dat fabrieken voor het seizoen 2021 en bij sommige merken ook al seizoen 2022 geheel zijn volgeboekt en uitverkocht.

Het kamperen is in Nederland weer hot. Of u nu kampeert met een tent, vouwwagen, caravan of camper, alles heeft zijn eigen charme.

Nieuwe voertuigen, caravans en campers modellen 2022,  worden nu al verkocht voor levering voorjaar 2022.
De nieuwe campers van modeljaar 2021 kunnen wij nog leveren vanuit de showroom.
Het gezegde van OP=OP  is hier op zijn plaats.

Zorg dat u goed voorbereid op pad gaat, en laat u niet verassen door technische mankementen. Laat u kostbare bezit onderhouden door de vakman.
Ook voor campers hebben wij een eigen onderhoudsteam wat zowel het woongedeelte als het motorgedeelte kan voorzien van onderhoud en een APK keuring.
wilt u uw caravan, vouwwagen of camper voorzien van extra accessoires zoals bijv een airco, fietsdrager, levelsysteem en nog veel meer andere voorzieningen ? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwsgierig geworden of u wilt een afspraak plannen ? Neem dan contact met ons op.

Vooralsnog  wensen wij u veel wijsheid, maar wat belangrijker is, blijf gezond en zorg goed voor 

Graag tot ziens in Herpen.

lees meer