Adria Caravan Club

28 maart 2019 om 15:54

Adria Caravan Club organiseert tal van activiteiten

Maart 2019

De Adria Caravan Club is een vereniging van en voor bezitters van een Adria kampeermiddel (caravan of camper), die het prettig vinden om naast kampeervakanties die op eigen initiatief worden ondernomen, ook in verenigingsverband georganiseerde weekendevenementen bij te wonen en/of meerdaagse vakantie reizen gezamenlijk te ondernemen.

Doelstelling Adria Caravan Club

De Adria Caravan Club propageert een veelvuldig gebruik van de caravan, dus ook in het voorjaar, herfst en winter. Daartoe organiseert de Club tal van activiteiten, zowel in binnen en buitenland, waarbij door middel van het aan te bieden programma getracht wordt meer inhoud te geven aan deze activiteiten. Tevens is men in de gelegenheid op toeristisch en technisch gebied gegevens met elkaar uit te wisselen.

Adria club

Verenigingsprofiel

De vereniging is gestart op 15 oktober 1974 door enkele enthousiaste Adria bezitters met medewerking van de toenmalige directeur van Adria Nederland BV te Kesteren, de heer Nic. Houweling, onder de naam ADRIA CARAVANFANCLUB.

De eerste vijf jaar was de importeur de grote drijfveer en animator van de club en werd alle organisatie en de verspreiding van een clubblad vanuit Kesteren gedaan. Na vijf jaar stopte de importeur met zijn werkzaamheden voor de Adriacaravanfanclub en werd vanuit de leden een vernieuwd bestuur samengesteld die alle activiteiten overnam. Onder de naam van ADRIA CARAVAN CLUB ging de vereniging nu verder.

De Adria Caravan Club wil meer betekenen voor haar leden en organiseert daarom tal van evenementen, die het lidmaatschap van de Club duidelijk meer dimensie geven. Om dit organisatorisch goed te kunnen begeleiden zijn er naast het bestuur verschillende commissies die hun leidraad vinden in de statuten, het huishoudelijk reglement en een reglement evenementen en reizen.

Alles weten over Adria Caravan Club

Maart 2020.

Gevolgen van het Corona virus voor kampeerbranche.

De eerste berichten sijpelen binnen dat er diverse leveranciers/producenten problemen krijgen met het produceren en (op tijd ) leveren van zijn/haar producten.
Diverse fabrieken in Europa gaan voor enkele weken helemaal of gedeeltelijk dicht. Dit heeft gevolgen voor de leveringen van materialen, onderdelen, caravans en campers.
Wij worden op de hoogte gehouden door diverse leveranciers en producenten.

Wij proberen alles zo goed mogelijk te volgen en waar nodig nemen wij contact op met de betreffende klant(en).

Natuurlijk vinden wij ook dat de gezondheid op de eerste plek moet komen

Voor nu: Blijf gezond, zorg voor elkaar en graag tot ziens.

Graag tot ziens in Herpen.

lees meer