Sprite Caravans - Nieuwe modellen 2020

Sprite Caravans - Voorraad modellen

Onderstaand treft het overzicht aan van de nieuwe en gebruikte Sprite modellen die u bij ons kunt bezichtigen.

Bouwjaar
2004
Max toel. gewicht
1.300 kg
€ 7.250

Sprite Caravans - Onderhoud en Service

gereedschap

Sprite After-Sales

Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan alleen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After-Sales organisatie van Swift Group Limited, zodat u zorgeloos van uw caravan en vakantie kunt genieten.

Sprite geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).

Service en onderhoudDirect contact opnemen

Brochures

Juni 2020.

Aveco verzekeringen geeft bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte camper 25% korting op de verzekering (in het 1e verzekeringsjaar).

Actievoorwaarden:
 Deze actie is geldig van 8-5-2020 tot 1-7-2020 en alleen voor consumenten die in deze periode een camper of caravan aanschaffen bij Camper en Caravancenter Cor van den Oever.
 Deze actie is enkel geldig bij Camper en Caravancenter Cor van den Oever op uw gehele voorraad campers en caravans, zowel nieuw als gebruikt en ongeacht het merk camper of caravan.
 Deze kortingsactie is onderdeel van de ‘NU KIEZEN en KOPEN, MORGEN RIJDEN!’ actie van de Erwin Hymer Group Nederland en is niet te combineren met andere acties bij Aveco Verzekeringen.
 De standaard acceptatierichtlijnen van Aveco Verzekeringen zijn van toepassing op deze actie.

Voor nu: Blijf gezond, zorg voor elkaar en graag tot ziens.

Graag tot ziens in Herpen.

lees meer