Voortenten & Luifels

Onze voortenten en luifels zijn gemakkelijk op te zetten en van prima kwaliteit.
U kunt kiezen uit meerdere bekende merken en diverse uitvoeringen.

Zoekt u een voortent of een luifel voor uw caravan? Wij leveren alle merken voortenten en luifels.
Van Doréma, Isabella en Unico hebben wij altijd diverse modellen op voorraad.
Cor van den Oever is tevens Doréma Megastore dealer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op bovenstaande afbeeldingen om de brochures te bekijken.

Nu in onze showroom te zien

Nieuwe voortenten met extra korting!

Opruiming Ventura voortenten

Opruiming Ventura voortenten

Ventura Altlantic Grey 250

*Omloopmaat A 825 G13 8.11 – 8.35 Fiber frame

Prijs normaal € 1.255,-   nu voor € 755,-

*Omloopmaat A 925 G16 9.11 – 9.35 Fiber frame

Prijs normaal € 1.395,- nu voor € 835,-

Ventura Pacific 250 

*Omloopmaat A 925 G16 9.11 – 9.35 Fiber frame

Prijs normaal € 1.360,-   nu voor € 815,-

*Omloopmaat A 950 G18 9.36 – 9.60 prenox frame

Prijs normaal € 1.300,- nu voor € 780,-

*Omloopmaat A 962 G18 9.48-9.72 Fiber frame

Prijs normaal € 1.478,- nu voor € 885,-

Deze lichtgewicht ventura voortenten is onderdeel van Isabella voortenten.

Doréma

Garda 240

Garda 240

Verrassend veel ruimte, optimaal gebruiks gemak

De Garda 240 en 240 De Luxe bieden verrassend veel ruimte voor een ongekend voordelige prijs. Overtuig uzelf en vergelijk deze beide modellen met andere in prijs vergelijkbare voortenten. U zult tot de conclusie komen dat de Garda 240 en de Garda 240 De Luxe méér bieden voor minder geld. De Garda 240, 240 De Luxe,  die geheel van het sterke 240 gr/m2 Ten Cate All Season tentdoek zijn gemaakt, zijn ook uitermate geschikt om als seizoenvoortent te gebruiken. Speciaal voor de seizoenkampeerder is de Garda 240 De Luxe uitgevoerd met afsluitbare raamkleppen. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs.

Ook leverbaar in XL 270 en XL 300

Prijs vanaf: € 819,-

Royal 350

Royal 350

Luxueuze voortent met onbegrensde mogelijkheden

Voor mensen die van veel ruimte in de voortent houden is de Royal 350 de ideale voortent. De voorwand is uitritsbaar en kan in de voorbouw geritst worden waardoor de leefruimte in de diepte met 1,10 meter vergroot kan worden. De voorpanelen zijn tevens afzonderlijk in diepte verplaatsbaar. Voor het open gedeelte is dan, als optie, een losse tussenwand met raam leverbaar.

Extra halve voorwand Royal 350 Op bijzondere wens van onze klanten bieden we nu een extra halve voorwand* met deur aan.
*zonder raamkleppen

Ook leverbaar in de luxe serie.

Prijs vanaf: € 1389,-

Ibiza 240 de Luxe

Ibiza 240 de Luxe

Modern en functioneel design

Ibiza en Ibiza De Luxe zijn 2 moderne en zeer functioneel vormgegeven voortenten. Zowel het dak als de zijwanden zijn volledig uitgevoerd uit PVC-materiaal en daarmee ideaal voor seizoengebruik. De uitwisselbare voorpanelen maken het mogelijk de deur zowel in het midden als rechts te plaatsen. De Ibiza De Luxe is voorzien van afsluitbare raamkleppen voor alle ramen en uitgevoerd met een dubbele ankerhaken. De raamkleppen bieden bescherming tegen nieuwsgierige blikken, tegen te veel zonnestralen op de raamfolie en geven extra zekerheid tijdens uw afwezigheid. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de modieuze kleurencombinatie antraciet/grijs.

Ibiza & Ibiza De Luxe zijn geheel gemaakt uit tweezijdig PVC gecoat polyester

Prijs vanaf: € 889,-

President XL 280 jubilee

President XL 280 jubilee

Alle luxe binnen handbereik

Is het nu een hoogwaardige reistent of een perfecte seizoenstent? De nieuwe President XL280 Jubilee is eigenlijk beide. De tent is voorzien van raamkleppen voor extra privacy tijdens de avonduren of ter verhindering van vrij zicht in uw tent bij langdurige afwezigheid bij seizoengebruik. Dubbele ankerhaken stellen u in de gelegenheid de slikranden naar buiten dan wel naar binnen te leggen. De President XL280 is ontwikkeld voor kampeerders die extra hoge eisen aan hun voortent stellen.

Prijs vanaf: € 1229,-

Grande Octavia

Grande Octavia

Luxueuze uitvoering van de succesvolle Octavia

Gebaseerd op het succesvolle model Octavia is op veler verzoek de ‘Grande Octavia’ ontwikkeld. Een 240 cm diepe voortent met geïntegreerde luifel van 110 cm en optioneel aanritsbare 3-hoekige zijwanden. Een buitengewoon luxe voortent met ‘Italiaanse grandeur’.

Prijs vanaf: € 1459,-

Octavia

Octavia

High Tech design voor de toekomst

Ons succesvolle model Octavia is ontwikkeld om de futuristische designs van de nieuwste caravans te onderstrepen. Geheel gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek biedt dit model een lange levensduur en een perfecte pasvorm. Op speciaal verzoek van vele relaties heeft Doréma voor de designtent Octavia een speciale voortentluifel ontwikkeld waardoor de futuristische look van de Octavia, ook bij gebruik van een voortentluifel, behouden blijft.

Prijs vanaf: € 919,-

Multi nova excellent

Multi nova excellent

Uniek ontwerp van het Doréma designteam

De Multi Nova Excellent is een combinatie van luifel en voortent. Deze multifunctionele luifel/voortent is gemaakt van topkwaliteit Ten Cate All Season tentdoek. Alle wanden zijn naar wens in- en uitritsbaar en de beide zijwanden zijn voorzien van een fraai gestileerd halfrond afsluitbaar gaasvenster. De voorwand heeft twee deuren. Door één deur gesloten te laten, afhankelijk van de plaats van de deur van de caravan, creëert u aan één kant een ruime zithoek. Deze schitterende luifel/voortent wordt standaard geleverd met het unieke, snel opzetbare, aluminium EasyGrip Quick System frame of tegen meerprijs met het nieuwe supersterke lichtgewicht Fibre Tech glasfiber frame. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs.

STANDAARD MET LICHTGEWICHT ALUMINIUM QUICK SYSTEM FRAME

Prijs vanaf: € 859,-

Bergamo

Bergamo

Modern, doordacht en super voordelig

Nieuw in de collectie is onze luxueuze Bergamo De Luxe. Een comfortabele en voordelige voortent met een diepte van 240 cm. Onze Bergamo heeft een ongelooflijke prijs- kwaliteitsverhouding. Het dak van deze zeer voordelige voortent is vervaardigd van polyester met een tweezijdige PVC coating. De zijwanden zijn gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. De voorwandhelften zijn onderling uitwisselbaar, zodat u de deur op 2 verschillende posities kunt plaatsen. Speciaal voor de seizoenkampeerder is de Bergamo De Luxe met afsluitbare raamkleppen ontwikkeld. Door dubbele ankerhaken kan de slikrand zowel naar binnen als ook naar buiten gelegd worden. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/wit en antraciet/wit.

Prijs vanaf: € 869,-

Mistral All Season

Mistral All Season

Succesmodel nu ook leverbaar in duurzaam Ten Cate All season materiaal

De Mistral is super snel en eenvoudig op te zetten en ideel voor caravanners die na enkele dagen weer doortrekken of er een weekend op uit trekken. Op veler verzoek is de Mistral nu ook verkrijgbaar in een extra grote variant , de Mistal XL All Season. Beiden modellen zijn vervaardigd van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. Dit maakt deze universele voortent ook geschikt voor langdurig gebruik van de lente tot aan de herfst.

Prijs vanaf: € 569,-

Magnum Air All Season

Magnum Air All Season

De nieuwe generatie opblaasbare voortenten

Op basis van het succesmodel voortent Magnum is de nieuwe Magnum Air All Season ontwikkeld. Het traditionele buizenframe is vervangen door opblaasbare luchtslangen. Een reeds sinds enkele jaren beproefde techniek, maar nu voor het eerst door Doréma toegepast in een duurzame Ten Cate All Season-uitvoering. Eenvoudig en snel op te bouwen dankzij het Doréma EAF-systeem. De opblaasventielen bevinden zich aan de buitenzijde van de tent. De voorpanelen zijn afzonderlijk oprolbaar en eventueel als luifel te gebruiken. De ramen zijn aan de binnenkant voorzien van afsluitbare raamkleppen. Deze innovatieve voortent wordt standaard geleverd met aangehechte schuimkussens en aandrukstangen, voor een perfecte afdichting tegen de caravan. U kunt kiezen uit kleurcombinatie: antraciet/grijs

Prijs vanaf: € 999,-

Luifel Mondial

Luifel Mondial

Sportief, stijlvol en functioneel!

De ideale caravanluifel in een nieuwe vorm gegoten. Met een diepte van 240 cm en een wegneembare middenstaander ontstaat er een optimale bewegingsvrijheid. Inclusief de optionele Sunwings is de Mondial een sierraad aan uw caravan. Op veler verzoek vanaf heden met standaard uitgevoerd met uitrijtsbare zijwanden

Prijs vanaf: € 695,-

Locarno Plus voortentluifel

Locarno Plus voortentluifel

Luxe universele voortent­luifel speciaal ontworpen voor de voorzijde van voortent

De Locarno Plus luifel is bovendien voorzien is van uitritsbare zijwanden met raam. Deze luifels zijn gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. Het optionele luifelframe zorgt voor een stabiele constructie. De Locarno past aan ieder merk en type voortent en worden bevestigd op de petluifel­­stokjes van de voortent. Een ruime overlapping zorgt voor een perfecte ­aansluiting op de voortent. In verband met het universele karakter van deze luifel dient u zelf nog enkele tentogen te monteren. Een setje tentogen met bevestigings­materiaal wordt standaard meegeleverd.

Prijs vanaf: € 279,-

Palma voortentluifel

Palma voortentluifel

Riante uitbreiding van uw voortent

De voortentluifel Palma past aan bijna alle Doréma voortenten en Multi Nova’s vanaf modeljaar 2007. De Palma wordt door middel van een kunststof koppelprofiel aan de petluifel van de voortent bevestigd. Een losse zijwand, zowel links als rechts te
gebruiken, is optioneel leverbaar. Deze luifel is geheel gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. Zoekt u een voortentluifel voor een Doréma voortent van voorgaande jaren of voor een ander merk voortent, kies dan één van onze modellen Pagode, Locarno plus of Locarno Season

Prijs vanaf: € 135,-

Panorama luifel

Panorama luifel

Voor een ieder die kleur wil bekennen

Schitterende luifel, die geheel is vervaardigd van Ten Cate All Season tentdoek. Ten Cate All Season tentdoek is een ijzersterk lichtgewicht synthetisch materiaal dat 100% waterdicht is en dat een zeer lange levensduur heeft. Beide boogvormige zijpanelen zijn uitritsbaar. De Panorama luifel is leverbaar in 6 kleurcombinaties: antraciet/blauw, antraciet/geel, antraciet/rood, antraciet/groen, antraciet/grijs en in de modieuze multicolour uitvoering. Om deze luifel stabiel en strak op te kunnen zetten adviseren wij u een luifelframe te kiezen.

Prijs vanaf: € 369,-

Starcamp Olympic 240

Starcamp Olympic 240

Voordelige voortent van Ten Cate doek

De Olympic 240 is een zeer voordelige voortent geheel gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. Dit materiaal heeft een zeer lange levensduur en is eenvoudig te reinigen. Alle wanden zijn uitritsbaar en van de voorwand is een veranda te maken. U kunt kiezen uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs. Het model Olympic wordt ook geleverd in een diepte van 270 cm en 300 cm.

Prijs vanaf: € 659,-

Isabella

Ventura – Pacific 250

Ventura – Pacific 250

Licht van gewicht en makkelijk te plaatsen

De Pacific 250 in stijlvolle grijstinten is eenvoudig qua opzet en daardoor bijzonder makkelijk voor op reis. Het materiaal is licht van gewicht en ook nog eens makkelijk schoon te houden door de uitwendige coating. Als u tijd wilt besparen bij het kamperen, is de Pacific 250 echt iets voor u voor u. Alle delen zijn neerrolbaar en uitneembaar, hierdoor kan de Pacific 250 op warme dagen tevens gebruikt worden als zonneluifel.
Keuze uit Prenox stalen frame en het lichte IXL-glasvezelframe voor op reis.

Standaard geleverd met
: FixOn, gordijnset Luxor Grey, caravan-tochtstrook, standaard wielkastafdichting, afspanmateriaal, tenttas, foedraal voor tentstokken en haringen.

Prijs vanaf: € 1257,-

Walker

Walker Pioneer All season Easy Door

Walker Pioneer All season Easy Door

De Pioneer 240 All Season easy-Door is uitermate geschikt als seizoenstent, maar zeker ook te gebruiken als trekkerstent! In plaats van een stalen frame zou u dan ook kunnen kiezen voor een 28mm aluminium frame met easy powergrips of een glasfiber lichtgewicht frame. Alle wanden zijn uitritsbaar zodat u deze tent tevens als luifel kunt gebruiken. Beide voorwandpanelen zijn verwisselbaar. Het is uniek dat u zelf kunt bepalen waar de ingang van de tent moet komen: Het Easy door Concept.

Standaard geleverd met: staal frame 25mm, Easy-Setup blokjes, Luxe haringtas, gordijnen, tochtstrook en wielflap.

Prijs vanaf: € 1008,-

Nieuwsbrief

Wilt u de laatste nieuwtjes en aanbiedingen per e-mail ontvangen? Meldt u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Technisch center

Kom naar ons technisch center voor onderhoud, reparaties, schades of om een afspraak te maken met de werkplaats

Technisch center

Wij zijn dealer van:

Nieuws

Nieuw dealerschap!

24 oktober 2018

Met ingang van het nieuwe modeljaar mogen wij opnieuw het dealerschap van LMC caravans voeren.

Lees verder
Meer nieuws

Aanbiedingen

INSIGHT 12V/230V, 150 Led warm white, 550 lumen, voortentlamp

INSIGHT 12V/230V, 150 Led warm white, 550 lumen, voortentlamp

Nieuw

voortentlamp met bevestigingsklemmen en klitteband , aansluitbaar op 12V of 230V ,...

€ 49,50 € 52,50
Bekijk

Wij zijn Cor van den Oever

Wat u op het gebied van een zorgeloze
vakantie ook zoekt, bij Cor van den Oever
zit u goed. Niet voor niets
de grootste in de regio.

Meer over ons

Openingtijden

Ma.-Vr.:09.00 – 18.00uur
Za.:09.00 – 17.00uur
Zo.:gesloten

Ons bezoekadres:
Berghemseweg 2a, 5373 KH Herpen
Tel 0486-413678
E-mail: oever@caravancenter.nl

Ga naar contactpagina

Wij zijn dealer van: