Adria caravans - nieuwe modellen

De Adria Altea is uitgeroepen door de vakjury als caravan van het jaar 2023.

De nieuwe Altea modellen zijn vooral lichter, maar ook ruimtelijker en moderner. Opvallend zijn het lichtgewicht AL-KO Varia X-chassis, de polyester buitenwanden en de gewicht besparende bouwwijze van het interieur.

Dit vindt de jury: “De polyester buitenkant ziet er in het nieuwe design mooi en strak uit, mede door de moderne led-achterlichten en handgrepen. De fabrikant heeft veel aandacht besteed aan gewichtsbesparing door gebruik te maken van een lichtgewicht chassis en een innovatieve bouw van kastjes en meubels. Grote vensters in de keuken en aan de voorkant bieden open zicht en binnen tref je een aangename ambiance door de viltachtige, geluiddempende afwerking van de wand. De grote hoeveelheid kast- en bergruimte zal menig kampeerder plezieren, evenals de goed uitgeruste keuken.
Tel daarbij de luxe en ergonomische toiletruimte plus de ruime, caravan brede disselbak en je hebt een zeer complete caravan voor een acceptabele prijs”

Adria Altea caravan van het jaar 2023

 

Adria caravans - voorraadmodellen

Onderstaand treft u het overzicht aan van zowel nieuwe als gebruikte Adria caravans die u bij ons kunt bezichtigen. Kom gerust eens kijken!

nieuw
Bouwjaar
2022
Max toel. gewicht
1.300 kg
€ 24.020
Bouwjaar
2023
Max toel. gewicht
1.500 kg
€ 25.340
nieuw
Bouwjaar
2022
Max toel. gewicht
1.300 kg
€ 26.330
Bouwjaar
2022
Max toel. gewicht
1.700 kg
€ 27.500
nieuw
Bouwjaar
2022
Max toel. gewicht
1.700 kg
€ 29.355

Adria Caravans - Onderhoud en Service

gereedshcap

Technisch center

Ons moderne technisch center bestaat uit een garage voor het motorgedeelte, caravan werkplaats en een spuiterij en deze worden bemand door opgeleid en gediplomeerd personeel. U kunt met uw Adria caravan bij ons terecht voor professionele service en onderhoud. Of het nu gaat om APK, BOVAG keuring, reparatie en/of schadeherstel bij ons bent u aan het goede adres. De schade reparaties voeren we uit voor alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen. Caravancenter Cor van den Oever is BOVAG en FOCWA erkend / gecertificeerd.

Service en onderhoudDirect contact opnemen

Augustus 2023.


Aanbieding voor alle nieuwe showroom caravans!

Wij kunnen u van een mooie nieuwe caravan voorzien, en deze met een extra korting aanbieden.
Mover of voortent GRATIS bij aanschaf van een nieuwe caravan (showroommodel)

 Voorkom ergenis bij uw volgende vakantie.

Als u problemen heeft ondervonden aan uw caravan tijdens de vakantie, maak dan tijdig een afspraak om dit te laten verhelpen.
Dan weet u zeker dat het probleem zich niet voordoet als u de volgende keer weer gaat kamperen.

Mocht u uw caravan willen voorzien van extra opties, dat kan natuurlijk ook, denk hierbij aan een mover,  (dak)airco, dakluifel enz....
Dan krijgt tevens het advies om dit na het huidige seizoen te regelen.

Ook lopen we aan het begin van het seizoen vol met onderhoudsbeurten, en dan bent u dat voor.

Neem graag contact met ons op als u een afspraak wilt maken.

 

Lees verder