Adria caravans - nieuwe modellen

De Adria Altea is uitgeroepen door de vakjury als caravan van het jaar 2023.

De nieuwe Altea modellen zijn vooral lichter, maar ook ruimtelijker en moderner. Opvallend zijn het lichtgewicht AL-KO Varia X-chassis, de polyester buitenwanden en de gewicht besparende bouwwijze van het interieur.

Dit vindt de jury: “De polyester buitenkant ziet er in het nieuwe design mooi en strak uit, mede door de moderne led-achterlichten en handgrepen. De fabrikant heeft veel aandacht besteed aan gewichtsbesparing door gebruik te maken van een lichtgewicht chassis en een innovatieve bouw van kastjes en meubels. Grote vensters in de keuken en aan de voorkant bieden open zicht en binnen tref je een aangename ambiance door de viltachtige, geluiddempende afwerking van de wand. De grote hoeveelheid kast- en bergruimte zal menig kampeerder plezieren, evenals de goed uitgeruste keuken.
Tel daarbij de luxe en ergonomische toiletruimte plus de ruime, caravan brede disselbak en je hebt een zeer complete caravan voor een acceptabele prijs”

Adria Altea caravan van het jaar 2023

 

Adria caravans - voorraadmodellen

Onderstaand treft u het overzicht aan van zowel nieuwe als gebruikte Adria caravans die u bij ons kunt bezichtigen. Kom gerust eens kijken!

nieuw
Bouwjaar
2024
Max toel. gewicht
1.300 kg
€ 26.990
nieuw
Bouwjaar
2024
Max toel. gewicht
1.300 kg
€ 27.025
nieuw
Bouwjaar
2024
Max toel. gewicht
1.300 kg
€ 27.845
nieuw
Bouwjaar
2024
Max toel. gewicht
1.500 kg
€ 28.430
nieuw
Bouwjaar
2024
Max toel. gewicht
1.500 kg
€ 28.595
nieuw
Bouwjaar
2024
Max toel. gewicht
1.700 kg
€ 35.590

Adria Caravans - Onderhoud en Service

gereedshcap

Technisch center

Ons moderne technisch center bestaat uit een garage voor het motorgedeelte, caravan werkplaats en een spuiterij en deze worden bemand door opgeleid en gediplomeerd personeel. U kunt met uw Adria caravan bij ons terecht voor professionele service en onderhoud. Of het nu gaat om APK, BOVAG keuring, reparatie en/of schadeherstel bij ons bent u aan het goede adres. De schade reparaties voeren we uit voor alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen. Caravancenter Cor van den Oever is BOVAG en FOCWA erkend / gecertificeerd.

Service en onderhoudDirect contact opnemen

Mei 2024.


Beste kampeerders.

Wij zijn GESLOTEN op HEMELVAARTSDAG 9-mei 2024 en 2e PINKSTERDAG 20 mei 2024!

Uiteraard bent U op alle reguliere dagen dat wij geopend zijn van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken om ideeën op te doen en onze nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair van modeljaar 2024 te komen bekijken,  verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen.

Op dit moment hebben wij nog één nieuwe Adria Aviva 492 LU van het model 2023 staan met o.a. 2 lengtebedden en grote koelkast voor de speciale prijs van €22.750,- 

Een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U alvast vele zonnige dagen en wij staan uiteraard voor U klaar om U te helpen als U vragen heeft.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder