Caravanonderhoud bij Caravancenter Cor van den Oever

Vertrekt u binnenkort op vakantie? Dan is het weer tijd voor een onderhoudsbeurt aan uw caravan. Zo weet u zeker dat u straks veilig onderweg bent. Voor iedere beurt, service of reparatie kunt u zorgeloos terecht bij Caravancenter Cor van den Oever. Wij zijn BOVAG-gecertificeerd en zorgen dat uw mobiele vakantieverblijf aan alle eisen voldoet. Caravanonderhoud in Herpen e.o.?  We zien u graag verschijnen.

Uw servicepunt

Al ruim 30 jaar zijn wij dé specialist in alles wat te maken heeft met caravans. U kunt bij ons een prachtig nieuw exemplaar of een goed onderhouden occasion kopen. Ook een voortent op maat maken wij voor u in orde. Onze grote kracht ligt in de werkplaats. Dankzij onze werkplaats kunnen wij uw geliefde caravan namelijk ook vakkundig onderhouden en eventueel repareren. En wij zeggen altijd: onderhoud is behoud!

U kunt bij ons aankloppen voor elke vorm caravanonderhoud. Wilt u enkel de remmen en lichten laten checken of een vochtmeting laten doen? Het kan allemaal. 

BOVAG

Dat wij als caravanspecialist beschikken over een BOVAG-certificaat is vrij uniek. Wij zetten de voordelen van een BOVAG-onderhoudsbeurt voor u op een rijtje:

 • Controle op wettelijke eisen
 • Controle op veiligheid
 • Controle van remsysteem
 • Controle van gassysteem
 • Uitgebreid keuringsrapport met remmentestverslag
 • Onderhoud aan uw caravan, vouwwagen of camper
 • Herstelwerkzaamheden, in overleg met u
 • BOVAG-keuringssticker
 • Drie maanden reparatiegarantie
 • Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie

 

 

Accessoires voor Caravans

gereedschap sleutels

Montage accessoires

Bij Caravancenter Cor van den Oever kunt u terecht voor de montage van alle voorkomende caravan-accessoires.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

Caravanmovers
Voortenten en luifels
Accu's en laden
(Hydraulische) Levelsystemen
Cassetteluifels
Dak-airconditioning
TV kijken op de camping
Fietsdragers voor caravans

Wij zijn dealer en/of servicepartner van alle bekende merken, zoals onder andere AL-KO,  TRUMA, Dometic, Oyster, E&P Levelsystemen, Teleco, etc.

Dankzij dit partnerschap worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold door de fabrikanten en bovendien krijgt u bij  Caravancenter Cor van den Oever service en garantie op uw aankopen.

Caravan accessoires

 

BOVAG Onderhoud

Bovag onderrhoud

Waarom kiezen voor een BOVAG werkplaats?

DE VOORDELEN VAN EEN BOVAG ONDERHOUDSBEURT
• Controle op wettelijke eisen
• Controle op veiligheid
* Controle op remsysteem
* Controle op gassysteem
• Uitgebreid keuringsrapport met remmentestverslag
• Onderhoud aan uw caravan
• In overleg met u herstelwerkzaamheden
• BOVAG-keuringssticker
• Drie maanden reparatiegarantie
• Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie

Ons motto: onderhoud is behoud !

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Let wel: in het voorjaar zijn we snel volgepland.

Schadeherstel

schade achterzijde

Caravancenter Cor van den Oever: vakkundig in caravanreparatie

Hebt u schade opgelopen aan uw geliefde caravan? Wacht niet te lang en breng uw mobiele vakantieverblijf naar de werkplaats van Caravancenter Cor van den Oever. Wij maken een gedetailleerde inschatting van de schade en kosten, zodat alles duidelijk is voor u én de verzekering. Dankzij onze spuiterij kunnen wij schades aan uw caravan bovendien netjes herstellen. Zo bent u al snel weer zorgeloos onderweg.

In goede handen

Het is erg vervelend om schade aan uw caravan op te lopen. Niet alleen kunt u een tijdje geen gebruik maken van het verblijf, er moet vaak ook nog eens best wat geregeld worden. Kleine schades kunnen we vaak snel en eenvoudig herstellen, maar bij grotere schades moet de verzekering er vaak bij komen. Bij Cor van den Oever is uw caravan daarvoor in extra goede handen.

Schade aan de caravan? Dan volgt u de volgende stappen:

 1. Meld de schade direct of in ieder geval zo snel mogelijk bij uw verzekeringsmaatschappij.
 2. Indien het schadebedrag hoog lijkt te zijn, zal de verzekeringsmaatschappij meestal een schade-expert sturen om de schade te beoordelen.
 3. Wij zullen met de schade-expert overleggen omtrent de beste benadering.
 4. Wij vragen u de caravan bij ons te parkeren, ten minste één werkdag voor het bezoek van de schade-expert. Zo kunnen wij alvast een calculatie maken.
 5. Wij hebben de volgende documenten nodig: een kopie van het kenteken deel 1, de tenaamstelling en het polis- en schadenummer.
 6. Wij laten u weten wat er is vastgesteld door ons en de schade-expert en wat u verder kunt verwachten.
 7. Tot slot gaan wij aan de slag met de reparatie zodat u snel weer volledig kunt genieten van uw caravan.

 

Onze service

Ons doel is altijd om u zo goed mogelijk te helpen. In onze BOVAG-gecertificeerde werkplaats voeren wij iedere caravanreparatie met de grootste nauwkeurigheid uit. Of het nu gaat om de caravan spuiten of een nieuwe bumper.

Komt u langs voor een caravanreparatie? Laat het ons tijdig weten. Dat doet u door te bellen naar tel. 0486-762760 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Wij ontvangen u graag in onze werkplaats in Herpen.

aveco dealer repair  

 

 

Juni / Juli 2024.


Beste kampeerders.

Eerst laten wij U bij deze weten dat wij i.v.m. vakantie GESLOTEN zijn van 29 juli t/m 12 Augustus, vanaf 13 Augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar en staan weer graag voor U klaar!

De zomer is officieel 21 juni eindelijk begonnen en lekker zonnig van start gegaan. Hopelijk begint U de vakantiekriebels al echt te voelen na al die regen. De meeste van U hebben natuurlijk al vakantieplannen gemaakt en kijken er naar uit om op vakantie te gaan. Mocht U er over na te denken om toch nog een (andere) caravan voor Uw vakantie aan te schaffen dan bent U bij ons aan het juiste adres.   

Uiteraard bent U op alle  dagen dat wij geopend zijn van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken om ideeën op te doen en onze nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair van modeljaar 2024 te komen bekijken,  verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen. Als speciale ZOMERACTIE betaald U nu bij aanschaf van een een gebruikte caravan GEEN afleveringskosten. Dat is een voordeel van maar liefst €325,-!

Een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U nog vele zonnige dagen en wij staan uiteraard voor U klaar om U te helpen als U vragen heeft.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder