Dorema voortenten en luifels

Dorema Madison

Welkom bij Doréma

Doréma is sinds 1987, al bijna 30 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Walker Voortenten en luifels

Walker Signum voortent

Isabella Voortenten en luifels

Isabella Ambassador Seed

ISABELLA Voortenten en luifels voor de caravan

Op de camping breng je veel tijd door in de voortent. Je gebruikt je voortent als woonkamer, eetkamer, opbergruimte en ontmoetingsruimte. Daarom is het belangrijk om voor een voortent te kiezen die op jouw behoeften is afgestemd.

In onze collectie vind je allerlei voortenten; van tenten voor langkampeerders tot trekkerstenten of tenten die het hele jaar door kunnen worden gebruikt. Wij hebben ook voortenten die speciaal zijn ontworpen voor kleinere caravans. En je kunt altijd op de bekende Isabella kwaliteit rekenen: ruim 60 jaar lang getest en verfijnd.

Thule Omnistore luifels

Thule Omnistore luifel

Fiamma luifels

Fiamma luifel

Zo vrij als een vogel

"Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de caravan op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. 

Snel op vakantie

Wij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven. Wij bieden een superieure kwaliteit en een excellente after-sales. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd.  Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht. 

Klik hier om naar de site van Fiamma te gaan voor meer info.
Indien  u meer vragen heeft, neem dan contact op met onze technische dienst.

 

De ideale voortent voor uw caravan

Is uw voortent toe aan vervanging? Of bent u op zoek naar een manier om meer ruimte of gemak te creëren? Vind de ideale voortent voor de caravan bij ons in Herpen bij Caravancenter Cor van den Oever. U kunt uw voortent of luifel op maat bestellen en deze dus helemaal aanpassen aan uw wensen. Extra opslag of slaapcompartiment? Makkelijker opzetten? Het is allemaal mogelijk bij Cor van den Oever en nog voor een zachte prijs ook.

De ideale voortent

Of u nu lang op één plek blijft tijdens de zomer of veel rondtrekt tijdens het laagseizoen: de voortent is van grote invloed op uw kampeergemak. In beide gevallen is echter een andere voortent wenselijk. Daarom is het een goed idee om een voortent te kopen die helemaal aansluit op uw wensen en eisen. Bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen kunt u terecht voor een prachtige voortent of luifel voor uw caravan die de vakantie nét een stukje makkelijker maakt.

Het is dan ook mogelijk om de voortent voor uw caravan op maat te laten maken. De breedte is uiteraard afhankelijk van de breedte van uw caravan, maar de diepte, materialen, kleuren, extra compartimenten, ramen en andere eigenschappen van de voortent zijn door u te bepalen. Wilt u voor uw caravan alleen een luifel? Of hebt u een zeer kleine caravan waardoor de voortent moeilijk te vervangen is? Wij leveren een voortent voor iedere caravan.

Klaar om te gaan

Wij verkopen voor caravans luifels en voortenten van gerenommeerde fabrikanten als Dorema, Isabella en Walker. Bovendien leveren wij de voortenten en luifels compleet, inclusief frame en haringen. Zo bent u gelijk klaar voor vertrek.

Er is enorm veel mogelijk en wij laten u graag zien wat de fabrikanten u te bieden hebben. Kom gerust eens langs in onze showroom of maak een afspraak. Stuur ons simpelweg een bericht of bel naar tel. 0486-762760. Een nieuwe voortent of luifel kopen? Natuurlijk bij Caravancenter Cor van den Oever!

 

Mei 2024.


Beste kampeerders.

Wij zijn GESLOTEN op HEMELVAARTSDAG 9-mei 2024 en 2e PINKSTERDAG 20 mei 2024!

Uiteraard bent U op alle reguliere dagen dat wij geopend zijn van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken om ideeën op te doen en onze nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair van modeljaar 2024 te komen bekijken,  verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen.

Op dit moment hebben wij nog één nieuwe Adria Aviva 492 LU van het model 2023 staan met o.a. 2 lengtebedden en grote koelkast voor de speciale prijs van €22.750,- 

Een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U alvast vele zonnige dagen en wij staan uiteraard voor U klaar om U te helpen als U vragen heeft.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder