Dorema voortenten en luifels

Dorema Madison

Welkom bij Doréma

Doréma is sinds 1987, al bijna 30 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Walker Voortenten en luifels

Walker Signum voortent

Isabella Voortenten en luifels

Isabella Ambassador Seed

ISABELLA Voortenten en luifels voor de caravan

Op de camping breng je veel tijd door in de voortent. Je gebruikt je voortent als woonkamer, eetkamer, opbergruimte en ontmoetingsruimte. Daarom is het belangrijk om voor een voortent te kiezen die op jouw behoeften is afgestemd.

In onze collectie vind je allerlei voortenten; van tenten voor langkampeerders tot trekkerstenten of tenten die het hele jaar door kunnen worden gebruikt. Wij hebben ook voortenten die speciaal zijn ontworpen voor kleinere caravans. En je kunt altijd op de bekende Isabella kwaliteit rekenen: ruim 60 jaar lang getest en verfijnd.

Thule Omnistore luifels

Thule Omnistore luifel

Fiamma luifels

Fiamma luifel

Zo vrij als een vogel

"Wie kiest voor Fiamma maakt deel uit van een groep dynamische en actieve personen. Het zijn veeleisende klanten die ervan houden lekker met de caravan op weg te gaan en zo nieuwe plaatsen te ontdekken. 

Snel op vakantie

Wij bieden je een compleet assortiment aan hoogwaardige accessoires die verkrijgbaar zijn bij je eigen reseller. Fiamma is een stabiel bedrijf dat in meer dan 60 jaar een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van het buitenleven. Wij bieden een superieure kwaliteit en een excellente after-sales. Het merk Fiamma biedt de nodige zekerheid en is ISO 9001 gecertificeerd.  Daarom is Fiamma een A- merk dat aanbevolen wordt door kenners. Je kiest voor zekerheid, want de producten van Fiamma zijn handig, gemakkelijk in het gebruik en onmisbaar voor een nog comfortabeler verblijf in de open lucht. 

Klik hier om naar de site van Fiamma te gaan voor meer info.
Indien  u meer vragen heeft, neem dan contact op met onze technische dienst.

 

De ideale voortent voor uw caravan

Is uw voortent toe aan vervanging? Of bent u op zoek naar een manier om meer ruimte of gemak te creëren? Vind de ideale voortent voor de caravan bij ons in Herpen bij Caravancenter Cor van den Oever. U kunt uw voortent of luifel op maat bestellen en deze dus helemaal aanpassen aan uw wensen. Extra opslag of slaapcompartiment? Makkelijker opzetten? Het is allemaal mogelijk bij Cor van den Oever en nog voor een zachte prijs ook.

De ideale voortent

Of u nu lang op één plek blijft tijdens de zomer of veel rondtrekt tijdens het laagseizoen: de voortent is van grote invloed op uw kampeergemak. In beide gevallen is echter een andere voortent wenselijk. Daarom is het een goed idee om een voortent te kopen die helemaal aansluit op uw wensen en eisen. Bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen kunt u terecht voor een prachtige voortent of luifel voor uw caravan die de vakantie nét een stukje makkelijker maakt.

Het is dan ook mogelijk om de voortent voor uw caravan op maat te laten maken. De breedte is uiteraard afhankelijk van de breedte van uw caravan, maar de diepte, materialen, kleuren, extra compartimenten, ramen en andere eigenschappen van de voortent zijn door u te bepalen. Wilt u voor uw caravan alleen een luifel? Of hebt u een zeer kleine caravan waardoor de voortent moeilijk te vervangen is? Wij leveren een voortent voor iedere caravan.

Klaar om te gaan

Wij verkopen voor caravans luifels en voortenten van gerenommeerde fabrikanten als Dorema, Isabella en Walker. Bovendien leveren wij de voortenten en luifels compleet, inclusief frame en haringen. Zo bent u gelijk klaar voor vertrek.

Er is enorm veel mogelijk en wij laten u graag zien wat de fabrikanten u te bieden hebben. Kom gerust eens langs in onze showroom of maak een afspraak. Stuur ons simpelweg een bericht of bel naar tel. 0486-762760. Een nieuwe voortent of luifel kopen? Natuurlijk bij Caravancenter Cor van den Oever!

 

Augustus 2023.


Aanbieding voor alle nieuwe showroom caravans!

Wij kunnen u van een mooie nieuwe caravan voorzien, en deze met een extra korting aanbieden.
Mover of voortent GRATIS bij aanschaf van een nieuwe caravan (showroommodel)

 Voorkom ergenis bij uw volgende vakantie.

Als u problemen heeft ondervonden aan uw caravan tijdens de vakantie, maak dan tijdig een afspraak om dit te laten verhelpen.
Dan weet u zeker dat het probleem zich niet voordoet als u de volgende keer weer gaat kamperen.

Mocht u uw caravan willen voorzien van extra opties, dat kan natuurlijk ook, denk hierbij aan een mover,  (dak)airco, dakluifel enz....
Dan krijgt tevens het advies om dit na het huidige seizoen te regelen.

Ook lopen we aan het begin van het seizoen vol met onderhoudsbeurten, en dan bent u dat voor.

Neem graag contact met ons op als u een afspraak wilt maken.

 

Lees verder