Caravelair - Actuele modellen

Caravelair Titanium

Actiemodel Caravelair Antares Style Titanium.

Caravelair TITANIUM is nog completer.

Standaard is de Antares Style al behoorlijk compleet uitgevoerd. Zo zien we onder andere polyester zijwanden, dak en bodemplaat. Verder een AKS-antislingerkoppeling. Ook de Truma 3004 verwarming en spotjes met usb-aansluiting. Daarnaast zijn een groot dakluik en een ruime koelkast standaard. De 450 Titanium doet daar nog eens het Titanium-pakket bovenop.

           titanium 390 1         titanium 390 2

Nu zeer scherp geprijsd!

Normaal zou je voor de accessoires in dit pakket zo’n 3000 euro kwijt zijn. Maar op de Titanium-uitvoering krijgt u ze er gratis bij. De Titanium-uitvoering heeft voorin het dwarsgeplaatste tweepersoons bed (maat 1,40 x 1,90 meter). In het midden staat de keuken met daar tegenover de hangkast. Achterin de zitgroep de toiletruimte. 
De Antares Titanium is vanaf nu te bewonderen bij ons op de zaak en is direct te bestellen.
Hij kost slechts € 24.850,00.  Caravelair geeft op al zijn caravans drie jaar fabrieksgarantie en zeven jaar garantie op vochtinwerking.

 

Caravelair caravans - vooraadmodellen

Onderstaand treft het overzicht aan van zowel nieuwe als gebruikte Caravelair modellen die u bij ons kunt bezichtigen. Kom gerust eens kijken!

Bouwjaar
2012
Max toel. gewicht
1.200 kg
€ 13.950
nieuw
Bouwjaar
2024
Max toel. gewicht
1.300 kg
€ 20.190
nieuw
Bouwjaar
2024
Max toel. gewicht
950 kg
€ 20.690
nieuw
Bouwjaar
2023
Max toel. gewicht
1.150 kg
€ 22.690
nieuw
Bouwjaar
2023
Max toel. gewicht
1.150 kg
€ 23.190
nieuw
Bouwjaar
2023
Max toel. gewicht
1.250 kg
€ 25.990
nieuw
Bouwjaar
2023
Max toel. gewicht
1.350 kg
€ 26.490
nieuw
Bouwjaar
2023
Max toel. gewicht
1.300 kg
€ 26.490

Caravelair Caravans - Onderhoud en Service

gereedschap

Technisch center

Ons moderne technisch center bestaat uit een garage voor het motorgedeelte, caravan werkplaats en een spuiterij en deze worden bemand door opgeleid en gediplomeerd personeel. U kunt met uw Caravelair caravan bij ons terecht voor professionele service en onderhoud. Of het nu gaat om APK, BOVAG keuring, reparatie en/of schadeherstel bij ons bent u aan het goede adres. De schade reparaties voeren we uit voor alle merken en voor alle verzekeringsmaatschappijen. Caravancenter Cor van den Oever is BOVAG en FOCWA erkend / gecertificeerd.

Service en onderhoudDirect contact opnemen

Juni / Juli 2024.


Beste kampeerders.

Eerst laten wij U bij deze weten dat wij i.v.m. vakantie GESLOTEN zijn van 29 juli t/m 12 Augustus, vanaf 13 Augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar en staan weer graag voor U klaar!

De zomer is officieel 21 juni eindelijk begonnen en lekker zonnig van start gegaan. Hopelijk begint U de vakantiekriebels al echt te voelen na al die regen. De meeste van U hebben natuurlijk al vakantieplannen gemaakt en kijken er naar uit om op vakantie te gaan. Mocht U er over na te denken om toch nog een (andere) caravan voor Uw vakantie aan te schaffen dan bent U bij ons aan het juiste adres.   

Uiteraard bent U op alle  dagen dat wij geopend zijn van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken om ideeën op te doen en onze nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair van modeljaar 2024 te komen bekijken,  verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen. Als speciale ZOMERACTIE betaald U nu bij aanschaf van een een gebruikte caravan GEEN afleveringskosten. Dat is een voordeel van maar liefst €325,-!

Een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U nog vele zonnige dagen en wij staan uiteraard voor U klaar om U te helpen als U vragen heeft.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder