Adria Action 391 LH Model 2024

Algemeen

Bouwjaar

2024

Modeljaar

2024

Slaapplaatsen

3

Gewichten

Gewicht leeg

993 kg

Laadvermogen

287 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

1300 kg

Totale lengte

595 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

2 delige toegangsdeur

Adapterset voor fietsendrager

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik heki

Hagelbestendig dak

Hordeur

Leeslampjes

Panoramadak

Keuken

Boiler

Verwarming

Kachel

Ringverwarming

Vloerverwarming

Radio/TV

Antenne-voorbereiding

Bluetooth versterker

Televisiebeugel

USB aansluitingen

Sanitair

Cassettetoilet

Douche

Schoonwatertank (vast)

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Disselafdekking

Lader

Omvormer

Reservewiel

Reservewiel-beugel

Schokbreker

Serviceluik

Stabilisator

Omschrijving

Deze comfortabel uitgevoerde Adria Action 391 LH is van 2024. U heeft in deze caravan voldoende ruimte om fijn te kunnen kamperen. Het panoramadak zorgt, ook als het buiten wat minder licht is, voor voldoende lichtinval Door het gebruik van GFK heeft deze Adria caravan een hagelbestendig dak. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 287 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De middenkeuken, waar de caravan over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (140 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden voorzien van verstelbare lattenbodems. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.

Door de hordeur, waarmee deze caravan is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De AL-ko AKS 3004 stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u meer informatie over deze Adria Action 391 LH? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

De Adria Action 391 LH is al te koop voor een basisprijs van €26.050,-

Deze Adria Action is voorzien van de volgende opties af fabriek:

-Acculader + accubak                                  € 60,-
-TV-drager                                                  €130,-
-Adapterset voor montage Thule fietsdrager  €150,-
-2 delige deur                                             €215,-
-Elektrische vloer bijverwarming                   €420,-

De ALL-IN prijs inclusief opties van deze Adria Action 391 LH is €27.025,-
 
Wij bieden u de mogelijkheid om een caravan te kopen met een (gedeeltelijke) financiering. Uw eigen camper of caravan in te ruilen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid. Wij hebben een voorraad van ongeveer 30 caravans, zowel nieuw als gebruikt.

Vraag bij onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de caravan die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze fraaie Adria Action is zeer zeker het bekijken waard. Hij staat bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen,  officieël dealer van Adria caravans en Caravelair caravans.

Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Bezoekadres: Rootskamp 2, Herpen
Postadres: Broekstraat 3, 5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Februari 2024.


Beste kampeerders.

Januari ligt met zijn donkere en sombere dagen alweer achter ons en Februari is al weer gestart. Dit is de maand waar Carnaval, vooral in het zuiden van Nederland, centraal staat. WIJ ZIJN DAN OOK TIJDENS CARNAVAL GESLOTEN VAN MAANDAG 12 T/M WOENSDAG 14 FEBRUARI. 

En als we daarna met zijn allen bekomen zijn van dit zotte feest is misschien de tijd aangebroken om aan een nieuwe of gebruikte caravan te gaan denken. Wij hebben op dit moment nog enkele  aantrekkelijke 2023 showroom modellen staan van de merken Adria en Caravelair en deze nieuwe caravans bieden wij nu aan tegen wel zeer  scherpe prijzen. 


Bijvoorbeeld: de Caravelair Alba Style 470 met zgn. 2 persoons "vlinderbed" kunnen wij U nu aanbieden van € 22.820,- voor slechts €20.750,-  compleet afleveringsklaar.. Dat is een KORTING van maar liefst  €2070,-!!  En een Caravelair Antares Titanium 450 met 2 lengte bedden  hebben wij nu  in de aanbieding  voor €22.950,- Hopelijk hebben wij Uw interesse gewekt en bent U ook nieuwsgierig geworden naar onze andere  speciale aanbiedingen op de 2023 modellen. Neem dan snel contact met ons op voor een passend voorstel want de voorraad is echt beperkt!

Ook de eerste nieuwe Adria en Caravelair 2024 modellen zijn al bij ons gearriveerd en staan netjes in de showroom om door U bewonderd te worden.

Onze verkopers staan uiteraard voor U klaar om U van een deskundig advies te voorzien en  een scherp en passend voorstel te maken.


Mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen