Adria Altea 492 LU Model 2024

Algemeen

Bouwjaar

2024

Modeljaar

2024

Slaapplaatsen

5

Gewichten

Gewicht leeg

1129 kg

Laadvermogen

289 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

1500 kg

Totale lengte

690 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

2 delige toegangsdeur

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik groot

Dakluik heki

Hagelbestendig dak

Hordeur

Indirecte verlichting

Leeslampjes

Keuken

Boiler

Verwarming

Kachel

Ringverwarming

Vloerverwarming

Radio/TV

Antenne-voorbereiding

Audioinstallatie

Bluetooth systeem

Televisiebeugel

USB aansluitingen

Sanitair

Cassettetoilet

Douche

Schoonwatertank (vast)

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Disselafdekking

Lader

Omvormer

Reservewiel

Reservewiel-beugel

Schokbreker

Serviceluik

Stabilisator

Verzwaarde steunen

Omschrijving

Deze nieuwe Adria Altea 492 LU model 2024 heeft een uitgekiende indeling zodat u over voldoende slaapplaatsen en zitgelegenheid kunt beschikken. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Adria caravan hagelbestendig. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 289 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (90 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het in de lengte van de caravan geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Slapen doet u op de 2 aparte lengte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Op koudere dagen wordt de verwarming bijgestaan door de comfortabele, aanvullende vloerverwarming.

Met de ingebouwde audio-installatie d.m.v. Bluetooth versterker in deze caravan kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

De Adria Altea 492 LU is al leverbaar voor de basisprijs van €27.210,- 

Ons voorraadmodel is voorzien van de volgende optie's af fabriek:
- Elektrische vloer bijverwarming              €420,-
- TV-drager                                             €130,-
- Verduistering en hor raam toiletruimte    €  80,-
- Werblad keuken "Terazzo"                      €  60,-
- Tweedelige toegangsdeur met raam        €215,-
- Multifunctionele buitenaansluiting           €220,-
- Evapore matras + verstelbaar hoofdeind  € 95,-

De totale rijklaarprijs van getoond model incl. fabrieksoptie's is € 28.430,- incl. 21% b.t.w., tenaamstellen kenteken en transportkosten van fabriek naar dealer.

Wij bieden u de mogelijkheid om deze caravan (gedeeltelijk) te financieren en uw eigen camper of caravan in te ruilen is uiteraard ook mogelijk. Wij hebben een voorraad van ongeveer 30 caravans, zowel nieuw als gebruikt. 

Vraag bij onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de caravan die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze fraaie nieuwe Adria caravan is zeer zeker het bekijken waard. Hij staat bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen, officiëel dealer van Adria caravans en Caravelair caravans.

Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Bezoekadres: Rootskamp 2, Herpen
Postadres: Broekstraat 3, 5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Februari 2024.


Beste kampeerders.

Januari ligt met zijn donkere en sombere dagen alweer achter ons en Februari is al weer gestart. Dit is de maand waar Carnaval, vooral in het zuiden van Nederland, centraal staat. WIJ ZIJN DAN OOK TIJDENS CARNAVAL GESLOTEN VAN MAANDAG 12 T/M WOENSDAG 14 FEBRUARI. 

En als we daarna met zijn allen bekomen zijn van dit zotte feest is misschien de tijd aangebroken om aan een nieuwe of gebruikte caravan te gaan denken. Wij hebben op dit moment nog enkele  aantrekkelijke 2023 showroom modellen staan van de merken Adria en Caravelair en deze nieuwe caravans bieden wij nu aan tegen wel zeer  scherpe prijzen. 


Bijvoorbeeld: de Caravelair Alba Style 470 met zgn. 2 persoons "vlinderbed" kunnen wij U nu aanbieden van € 22.820,- voor slechts €20.750,-  compleet afleveringsklaar.. Dat is een KORTING van maar liefst  €2070,-!!  En een Caravelair Antares Titanium 450 met 2 lengte bedden  hebben wij nu  in de aanbieding  voor €22.950,- Hopelijk hebben wij Uw interesse gewekt en bent U ook nieuwsgierig geworden naar onze andere  speciale aanbiedingen op de 2023 modellen. Neem dan snel contact met ons op voor een passend voorstel want de voorraad is echt beperkt!

Ook de eerste nieuwe Adria en Caravelair 2024 modellen zijn al bij ons gearriveerd en staan netjes in de showroom om door U bewonderd te worden.

Onze verkopers staan uiteraard voor U klaar om U van een deskundig advies te voorzien en  een scherp en passend voorstel te maken.


Mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen