Adria Aviva 492 LU 2023 Nu Voor € 22.750,-

Algemeen

Bouwjaar

2023

Modeljaar

2023

Slaapplaatsen

4

Gewichten

Gewicht leeg

1007 kg

Laadvermogen

288 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

1350 kg

Totale lengte

684 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik groot

Dakluik heki

Hagelbestendig dak

Hordeur

Leeslampjes

Keuken

Boiler

Verwarming

Kachel

Ringverwarming

Vloerverwarming

Radio/TV

Audioinstallatie

Sanitair

Cassettetoilet

Douche

Schoonwatertank (vast)

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Disselafdekking

Omvormer

Reservewiel

Reservewiel-beugel

Serviceluik

Stabilisator

Omschrijving

Er is in deze Adria Aviva 492 LU, model 2023, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 288 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

U vindt in de caravan onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast (140 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De twee aparte bedden waarover de caravan beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, een ingebouwd draaibaar cassettetoilet en hier bevindt zich ook de douchegelegenheid met douchegordijn.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Op koudere dagen wordt de verwarming bijgestaan door de comfortabele, aanvullende vloerverwarming.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door het ingebouwde Multi-Media Bluetooth geluidsysteem met luidsprekers, TV en USB aansluitingen.. U zult in deze caravan, dankzij de combi horren en de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De ALKO stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Aviva 492 LU kennis te maken.

Adria Aviva 492 LU 2023   basisprijs:  €23.030,-            Basisprijs model 2024:          €24.485,-
Vloerverwarming                                     420,-            Vloerverwarming                          420,-
Smart opslagboxen in disselbak                180,-    +      Smart opslagboxen in disselbak     195,-    +
                                                     ------------------                                                   ------------
Rijklaarprijs compleet                        €23.630,-                                                        €25.100,-

Deze Adria Aviva 492 LU m. 2023 uit voorraad bieden wij te koop aan voor de speciale prijs van: €22.750,-

Wij bieden u de mogelijkheid om een caravan te kopen, (gedeeltelijk) te financieren en uw eigen camper of caravan in te ruilen behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vraag bij onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de caravan die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze fraaie nieuwe Adria Aviva 492 LU is zeer zeker het bekijken waard. Hij staat bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen, dealer van Adria caravans en Caravelair caravans.

Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Rootskamp 2
Postadres:
Broekstraat 3
5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Maart 2024.


Beste kampeerders.

Het is Maart,  de lente en de vakantie(s) komen er weer aan en het is tijd om er lekker met de caravan op uit te trekken.

Wij houden vanaf nu tijdens de paastijd een Paasshow met spectaculaire aanbiedingen en hoge inruilprijzen. U vindt ons bedrijf in Herpen aan de Rootskamp 2 of kijk alvast op onze website www.caravancenter.nl

Het is zeker de moeite waard om ons een bezoek te brengen en onze nieuwe 2024 modellen van Adria en Caravelair te komen bekijken . Maar wij hebben ook nog slechts één  Caravelair Antares Titanium 450  model 2023 met 2 lengte bedden  nu  in de aanbieding  van €24.850,- voor €22.950,-  

Verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen.

Ook zijn wij deelnemer van de "Brabantse Caravan Dagen" Tijdens deze dagen zijn er in totaal 121 prachtige prijzen te winnen! U vindt alle informatie over deze dagen en het prijzenfestival op www.brabantsecaravandagen.nl

Eerste Paasdag zijn wij gesloten maar 2e Paasdag zijn wij geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Graag zien wij u tijdens deze dagen, een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U alvast prettige Paasdagen.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen