Adria Aviva 492 LU Model 2023

Algemeen

Bouwjaar

2023

Modeljaar

2023

Slaapplaatsen

4

Gewichten

Gewicht leeg

1007 kg

Laadvermogen

288 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

1350 kg

Totale lengte

684 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik groot

Dakluik heki

Hagelbestendig dak

Hordeur

Leeslampjes

Keuken

Boiler

Verwarming

Kachel

Ringverwarming

Vloerverwarming

Radio/TV

Audioinstallatie

Sanitair

Cassettetoilet

Douche

Schoonwatertank (vast)

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Disselafdekking

Omvormer

Reservewiel

Reservewiel-beugel

Serviceluik

Stabilisator

Omschrijving

Er is in deze Adria Aviva 492 LU, model 2023, voldoende ruimte en comfort aanwezig voor een prettige kampeervakantie. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 288 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

U vindt in de caravan onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast (140 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De twee aparte bedden waarover de caravan beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, een ingebouwd draaibaar cassettetoilet en hier bevindt zich ook de douchegelegenheid met douchegordijn.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Op koudere dagen wordt de verwarming bijgestaan door de comfortabele, aanvullende vloerverwarming.

Luisteren naar uw favoriete muziek wordt mogelijk gemaakt door het ingebouwde Multi-Media Bluetooth geluidsysteem met luidsprekers, TV en USB aansluitingen.. U zult in deze caravan, dankzij de combi horren en de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. De ALKO stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adria Aviva 492 LU kennis te maken.

Adria Aviva 4920 LU 2023 basisprijs:  €23.030,- 
Vloerverwarming                                     420,-
Smart opslagboxen in disselbak                180,-    +
                                                     ------------------
Rijklaarprijs compleet                        €23.630,-

Wij bieden u de mogelijkheid om een caravan te kopen, (gedeeltelijk) te financieren en uw eigen camper of caravan in te ruilen behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vraag bij onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de caravan die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze fraaie nieuwe Adria Aviva 492 LU is zeer zeker het bekijken waard. Hij staat bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen, dealer van Adria caravans en Caravelair caravans.

Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Rootskamp 2
Postadres:
Broekstraat 3
5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Februari 2024.


Beste kampeerders.

Januari ligt met zijn donkere en sombere dagen alweer achter ons en Februari is al weer gestart. Dit is de maand waar Carnaval, vooral in het zuiden van Nederland, centraal staat. WIJ ZIJN DAN OOK TIJDENS CARNAVAL GESLOTEN VAN MAANDAG 12 T/M WOENSDAG 14 FEBRUARI. 

En als we daarna met zijn allen bekomen zijn van dit zotte feest is misschien de tijd aangebroken om aan een nieuwe of gebruikte caravan te gaan denken. Wij hebben op dit moment nog enkele  aantrekkelijke 2023 showroom modellen staan van de merken Adria en Caravelair en deze nieuwe caravans bieden wij nu aan tegen wel zeer  scherpe prijzen. 


Bijvoorbeeld: de Caravelair Alba Style 470 met zgn. 2 persoons "vlinderbed" kunnen wij U nu aanbieden van € 22.820,- voor slechts €20.750,-  compleet afleveringsklaar.. Dat is een KORTING van maar liefst  €2070,-!!  En een Caravelair Antares Titanium 450 met 2 lengte bedden  hebben wij nu  in de aanbieding  voor €22.950,- Hopelijk hebben wij Uw interesse gewekt en bent U ook nieuwsgierig geworden naar onze andere  speciale aanbiedingen op de 2023 modellen. Neem dan snel contact met ons op voor een passend voorstel want de voorraad is echt beperkt!

Ook de eerste nieuwe Adria en Caravelair 2024 modellen zijn al bij ons gearriveerd en staan netjes in de showroom om door U bewonderd te worden.

Onze verkopers staan uiteraard voor U klaar om U van een deskundig advies te voorzien en  een scherp en passend voorstel te maken.


Mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen