Caravelair Alba 400 Pack Cosy + Safety 2024

Algemeen

Bouwjaar

2024

Modeljaar

2024

Slaapplaatsen

3

Gewichten

Gewicht leeg

845 kg

Laadvermogen

98 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

950 kg

Totale lengte

588 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik

Dakluik groot

Hagelbestendig dak

Leeslampjes

Pack Cosy

Keuken

Gascomfoor

Verwarming

Kachel

Radio/TV

Antenne-voorbereiding

USB aansluitingen

Sanitair

Cassettetoilet

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Lader

Omvormer

Pack Safety

Reservewiel

Schokbreker

Serviceluik

Stabilisator

Omschrijving

Deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Caravelair is het model 2024. Hij biedt u alle benodigde ruimte om te zitten en te slapen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Caravelair caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Via het grote serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De eindkeuken biedt u veel bergruimte en is praktisch ingedeeld. Ze is compleet uitgevoerd met onder meer een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (85 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

Twee personen vinden voldoende plaats in het ruime dwars geplaatste bed. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Dankzij de verwarming kunt u er ook tijdens kouder weer op uit trekken.

Door de Al-KO 3004 stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Caravelair Alba 400 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

De Caravelair Alba 400 Model 2024 is al leverbaar vanaf slechts €18.490,- All-inn.

Onze Caravelair Alba 400 Model 2024 is uitgerust met de volgende fabrieksoptie's:
-Pack Safety  €500,-
-Pack Cosy   €1000,-
-Truma 3004 kachel €700,-
Het is mogelijk het laadvermogen door middel van een administratieve gewichtverhoging te verhogen tot maar liefst maximaal 438 kg!! De kosten hiervoor zijn €295,-

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de caravan die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze fraaie nieuwe Caravelair Alba 400 is zeer zeker het bekijken waard. Hij staat bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen, officiëel dealer van Adria caravans en Caravelair caravans.

Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Bezoekadres: Rootskamp 2, Herpen
Postadres: Broekstraat 3, 5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Juni / Juli 2024.


Beste kampeerders.

Eerst laten wij U bij deze weten dat wij i.v.m. vakantie GESLOTEN zijn van 29 juli t/m 12 Augustus, vanaf 13 Augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar en staan weer graag voor U klaar!

De zomer is officieel 21 juni eindelijk begonnen en lekker zonnig van start gegaan. Hopelijk begint U de vakantiekriebels al echt te voelen na al die regen. De meeste van U hebben natuurlijk al vakantieplannen gemaakt en kijken er naar uit om op vakantie te gaan. Mocht U er over na te denken om toch nog een (andere) caravan voor Uw vakantie aan te schaffen dan bent U bij ons aan het juiste adres.   

Uiteraard bent U op alle  dagen dat wij geopend zijn van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken om ideeën op te doen en onze nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair van modeljaar 2024 te komen bekijken,  verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen. Als speciale ZOMERACTIE betaald U nu bij aanschaf van een een gebruikte caravan GEEN afleveringskosten. Dat is een voordeel van maar liefst €325,-!

Een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U nog vele zonnige dagen en wij staan uiteraard voor U klaar om U te helpen als U vragen heeft.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen