Caravelair Sport Line 480 Model 2024

Algemeen

Bouwjaar

2023

Modeljaar

2024

Slaapplaatsen

4

Gewichten

Gewicht leeg

1100 kg

Laadvermogen

183 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

1300 kg

Totale lengte

675 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik groot

Hagelbestendig dak

Hordeur

Indirecte verlichting

Leeslampjes

Lichtmetalen velgen

Pack Cosy

Keuken

Boiler

Verwarming

Circulatie-verwarming

Kachel

Radio/TV

Antenne-voorbereiding

Sanitair

Cassettetoilet

Douche

Schoonwatertank (vast)

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Disselafdekking

Lader

Omvormer

Pack Safety

Reservewiel

Reservewiel-beugel

Schokbreker

Serviceluik

Stabilisator

Omschrijving

Deze Caravelair Sport Line 480 model 2024 heeft een handige inrichting waardoor U kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 4 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Caravelair caravan hagelbestendig. Uw bagage kunt U ook van de buitenzijde snel bereiken via het grote  serviceluik van 100 cm x 40 cm.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. De keuken is in het midden van de caravan gemonteerd. Er is een boiler aanwezig, die U van warm water voorziet. De XL-Freeze compressor koelkast (150 liter), voorzien van een vriesvak, is een lademodel. Hierdoor kunt U makkelijk bij uw etenswaren komen. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

Het royale vrijstaande "Queensbed" biedt U alle ruimte en is tevens links en rechts goed toegankelijk voor het in- en uitstappen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt U een ingebouwd electrisch cassettetoilet en een wastafel. Douchen in de caravan is ook mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.

Mede door alle openslaande ramen met dubbelglas en het grote dakluik van 70 cm x 50 cm kunt U overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Doordat deze caravan met een hordeur is uitgerust en alle ramen voorzien zijn van combi-rollo's, heeft U in de caravan geen last van insecten. En omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling en schokbrekers, heeft deze een rustiger weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Caravelair Sport Line 480 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

De nieuwe Caravelair Sport Line 480 met Queensbed heeft een lediggewicht van 1100 kg.
De mogelijkheid bestaat om het huidige toelaatbare standaardgewicht van 1250 kg door een administratieve gewichtsverhoging aan te passen tot 1500 kg. (Max. laadvermogen wordt dan maar liefst 383 kg!) Deze gewichtsverhoging is mogelijk voor een meerprijs van € 295,00.

Graag nodigen wij U uit om het nieuwe model te bezichtigen ook hebben wij nog overjarige modellen staan die we met een leuke kortingen kunnen verkopen. Bekijkt u onze site.

Wij bieden U uiteraard de mogelijkheid om een caravan te kopen, te financieren en eventueel Uw eigen camper of caravan in te ruilen. 

Vraag bij onze verkopers naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie's van de caravan die U wilt aanschaffen of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij onze verkopers.


Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Bezoekadres: Rootskamp 2, Herpen
Postadres: Broekstraat 3, 5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Juni / Juli 2024.


Beste kampeerders.

Eerst laten wij U bij deze weten dat wij i.v.m. vakantie GESLOTEN zijn van 29 juli t/m 12 Augustus, vanaf 13 Augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar en staan weer graag voor U klaar!

De zomer is officieel 21 juni eindelijk begonnen en lekker zonnig van start gegaan. Hopelijk begint U de vakantiekriebels al echt te voelen na al die regen. De meeste van U hebben natuurlijk al vakantieplannen gemaakt en kijken er naar uit om op vakantie te gaan. Mocht U er over na te denken om toch nog een (andere) caravan voor Uw vakantie aan te schaffen dan bent U bij ons aan het juiste adres.   

Uiteraard bent U op alle  dagen dat wij geopend zijn van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken om ideeën op te doen en onze nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair van modeljaar 2024 te komen bekijken,  verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen. Als speciale ZOMERACTIE betaald U nu bij aanschaf van een een gebruikte caravan GEEN afleveringskosten. Dat is een voordeel van maar liefst €325,-!

Een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U nog vele zonnige dagen en wij staan uiteraard voor U klaar om U te helpen als U vragen heeft.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen