Caravelair Sport Line 492 Model 2024

Algemeen

Bouwjaar

2023

Modeljaar

2024

Slaapplaatsen

4

Gewichten

Gewicht leeg

1170 kg

Laadvermogen

163 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

1350 kg

Totale lengte

675 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik

Dakluik groot

Hagelbestendig dak

Hordeur

Indirecte verlichting

Leeslampjes

Lichtmetalen velgen

Pack Cosy

Keuken

Boiler

Verwarming

Kachel

Radio/TV

Antenne-voorbereiding

Sanitair

Cassettetoilet

Douche

Schoonwatertank (vast)

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Lader

Omvormer

Pack Safety

Reservewiel

Reservewiel-beugel

Schokbreker

Serviceluik

Stabilisator

Omschrijving

Deze Caravelair Sport Line 492 model 2024 heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Caravelair caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Via het grote serviceluik (100 X 40 cm) kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De riante treinzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een roestvrij stalen spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde, goed toegankelijke en ruime XL-Freeze compressor koelkast (150 liter) is een zogenaamd lademodel en is voorzien van een vriesvak. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

In de 2 aparte bedden met een dik comfortabel matras in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. Behalve een electrisch cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Door de openslaande ramen met dubbel glas en met het grote dakluik (70 x 50 cm) beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De Truma 3004 verwarming zorgt voor een prettige binnentemperatuur als het buiten wat kouder is.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd en alle ramen zijn voorzien van combi-rollo's. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling en schokdempers, heeft deze een rustiger weggedrag.

Wilt u meer informatie over deze Caravelair Sport Line 492? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Deze Caravelair Sport Line 492 model 2024 in de speciale kleur "Grijs Matter" heeft een rijklaargewicht van 1187 kg. Het minimale toelaatbaar standaardgewicht bedraagt 1350 kg en dit evt. door een administratieve gewichtwijziging te verhogen tot  max. 1500 kg = 313 kg laadvermogen. De meerprijs voor deze optie is €295,-.

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de caravan die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze fraaie Caravelair Sport Line 492 is zeer zeker het bekijken waard. Hij staat bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen, dealer van Adria caravans en Caravelair caravans.

Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Bezoekadres: Rootskamp 2, Herpen
Postadres: Broekstraat 3, 5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Juni / Juli 2024.


Beste kampeerders.

Eerst laten wij U bij deze weten dat wij i.v.m. vakantie GESLOTEN zijn van 29 juli t/m 12 Augustus, vanaf 13 Augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar en staan weer graag voor U klaar!

De zomer is officieel 21 juni eindelijk begonnen en lekker zonnig van start gegaan. Hopelijk begint U de vakantiekriebels al echt te voelen na al die regen. De meeste van U hebben natuurlijk al vakantieplannen gemaakt en kijken er naar uit om op vakantie te gaan. Mocht U er over na te denken om toch nog een (andere) caravan voor Uw vakantie aan te schaffen dan bent U bij ons aan het juiste adres.   

Uiteraard bent U op alle  dagen dat wij geopend zijn van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken om ideeën op te doen en onze nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair van modeljaar 2024 te komen bekijken,  verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen. Als speciale ZOMERACTIE betaald U nu bij aanschaf van een een gebruikte caravan GEEN afleveringskosten. Dat is een voordeel van maar liefst €325,-!

Een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U nog vele zonnige dagen en wij staan uiteraard voor U klaar om U te helpen als U vragen heeft.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen