Caravelair Sport Line 492 Model 2024

Algemeen

Bouwjaar

2023

Modeljaar

2024

Slaapplaatsen

4

Gewichten

Gewicht leeg

1170 kg

Laadvermogen

163 kg

Maximaal toelaatbaar gewicht

1350 kg

Totale lengte

675 cm

Accessoires

Exterieur/interieur

Buitenlamp

Combicassettes

Dakluik

Dakluik groot

Hagelbestendig dak

Hordeur

Indirecte verlichting

Leeslampjes

Lichtmetalen velgen

Pack Cosy

Keuken

Boiler

Verwarming

Kachel

Radio/TV

Antenne-voorbereiding

Sanitair

Cassettetoilet

Douche

Schoonwatertank (vast)

Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Lader

Omvormer

Pack Safety

Reservewiel

Reservewiel-beugel

Schokbreker

Serviceluik

Stabilisator

Omschrijving

Deze Caravelair Sport Line 492 model 2024 heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Caravelair caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Via het grote serviceluik (100 X 40 cm) kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De riante treinzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een roestvrij stalen spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde 5 liter boiler voorziet u van warm water. De ingebouwde, goed toegankelijke en ruime XL-Freeze compressor koelkast (150 liter) is een zogenaamd lademodel en is voorzien van een vriesvak. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

In de 2 aparte bedden met een dik comfortabel matras in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. Behalve een electrisch cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich lekker op kunt frissen. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Door de openslaande ramen met dubbel glas en met het grote dakluik (70 x 50 cm) beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De Truma 3004 verwarming zorgt voor een prettige binnentemperatuur als het buiten wat kouder is.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd en alle ramen zijn voorzien van combi-rollo's. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling en schokdempers, heeft deze een rustiger weggedrag.

Wilt u meer informatie over deze Caravelair Sport Line 492? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Deze Caravelair Sport Line 492 model 2024 in de speciale kleur "Grijs Matter" heeft een rijklaargewicht van 1187 kg. Het minimale toelaatbaar standaardgewicht bedraagt 1350 kg en dit evt. door een administratieve gewichtwijziging te verhogen tot  max. 1500 kg = 313 kg laadvermogen. De meerprijs voor deze optie is €295,-.

Het door ons aangegeven leeg gewicht is het gewicht van het voertuig zoals het door de fabriek standaard wordt aangeboden. Extra meegeleverde fabrieksopties en later aangebrachte opties en/of accessoires dienen hierbij te worden opgeteld.

Onder voorbehoud van typefouten, en ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Overtuig u van de specificatie van de caravan die u wilt aanschaffen of informeer bij onze verkopers.

Deze fraaie Caravelair Sport Line 492 is zeer zeker het bekijken waard. Hij staat bij Caravancenter Cor van den Oever in Herpen, dealer van Adria caravans en Caravelair caravans.

Bij ons staat de koffie altijd vers gezet klaar! Graag tot ziens in Herpen.

Caravancenter Cor van den Oever
Bezoekadres: Rootskamp 2, Herpen
Postadres: Broekstraat 3, 5373 KD Herpen
Telefoon: 0486-762760
E-mail: tom@caravancenter.nl
Internet: www.caravancenter.nl

Februari 2024.


Beste kampeerders.

Januari ligt met zijn donkere en sombere dagen alweer achter ons en Februari is al weer gestart. Dit is de maand waar Carnaval, vooral in het zuiden van Nederland, centraal staat. WIJ ZIJN DAN OOK TIJDENS CARNAVAL GESLOTEN VAN MAANDAG 12 T/M WOENSDAG 14 FEBRUARI. 

En als we daarna met zijn allen bekomen zijn van dit zotte feest is misschien de tijd aangebroken om aan een nieuwe of gebruikte caravan te gaan denken. Wij hebben op dit moment nog enkele  aantrekkelijke 2023 showroom modellen staan van de merken Adria en Caravelair en deze nieuwe caravans bieden wij nu aan tegen wel zeer  scherpe prijzen. 


Bijvoorbeeld: de Caravelair Alba Style 470 met zgn. 2 persoons "vlinderbed" kunnen wij U nu aanbieden van € 22.820,- voor slechts €20.750,-  compleet afleveringsklaar.. Dat is een KORTING van maar liefst  €2070,-!!  En een Caravelair Antares Titanium 450 met 2 lengte bedden  hebben wij nu  in de aanbieding  voor €22.950,- Hopelijk hebben wij Uw interesse gewekt en bent U ook nieuwsgierig geworden naar onze andere  speciale aanbiedingen op de 2023 modellen. Neem dan snel contact met ons op voor een passend voorstel want de voorraad is echt beperkt!

Ook de eerste nieuwe Adria en Caravelair 2024 modellen zijn al bij ons gearriveerd en staan netjes in de showroom om door U bewonderd te worden.

Onze verkopers staan uiteraard voor U klaar om U van een deskundig advies te voorzien en  een scherp en passend voorstel te maken.


Mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder

 

Informatie aanvragen