Navigatiesystemen

Zenec Z-E3756 met 3 jaar gratis kaartupdates voor de klant.Zenec navigatie

Innovatieve multimedia en geavanceerde pasklare navigatie voor uw camper – de Z-E3756 en is speciaal ontworpen voor Fiat Ducato III, Citroën Jumper II en Peugeot Boxer II. De Zenec Z-E3756 sluit perfect aan bij de originele look van je camper en kan gemakkelijk worden bediend via het capacitieve, aanraakgevoelige aanraakscherm van 7 “/ 17,8 cm met glazen beeldscherm.

Ervaar de fascinerende entertainmentwereld van ZENEC in uw voertuig. De Z-E3756 biedt het volledige gamma van radioprogramma’s van de nieuwe digitale standaard DAB+. Dit dankzij zijn multi-tuner systeem voor kristalhelder ontvangst. De geïntegreerde CD / DVD-drive en twee USB-poorten op het achterpaneel (elk 80 cm verlengkabel) accepteert het spelen van de nieuwste audio- en videoformaten. De Z-E3756 kan audiosignalen verzenden naar externe Bluetooth-luidsprekers, zodat u buiten uw camper van uw muziek kunt genieten.

Met zijn EU-kaartpakket (47 landen), de geïntegreerde Camping P.O.I. Database met ca. 20.000 parkeerplaatsen en campings en nog eens 6,5 miljoen premium P.O.I. De camper specialist van ZENEC begeleidt u betrouwbaar en veilig naar elke bestemming. Door een voertuigprofiel te selecteren en voertuigspecifieke gegevens in te voeren, kunt u elke route nog beter plannen. De kaartgegevens kunnen gedurende 3 jaar kosteloos worden bijgewerkt.

 

Nieuw op de markt: Zenec Z-N956, DAB+ Infotainment met 9"/22,9 cm HD Display

Zenec Z-N956   De Z-N956 van de ZENEC PRIME serie is een compleet uitgevoerde DAB + Infotainment voor voertuigen met 2-DIN. Het capacitieve, aanraakgevoelige 22,9 cm / 9 "TFT-scherm met glazen oppervlak zorgt met zijn HD-beeldweergave (1280 x 720p) voor scherpe, fijne en schitterende beelden. 
De Z-N956 is Google Android gecertificeerd. Met ATM, hebt u toegang tot uw voertuig op compatibele apps en online services op je Android-smartphones en gebruik ze intuïtief via het scherm van uw ZENEC apparaat of de Google taal assistenten.
De Z-N956 heeft een dubbele DAB-tuner, die een volledig gamma van programma's van de digitale zenderlijsten, waaronder een aantal handige functies, zoals dynamische zenderlijst, MOT Slideshow, DLS tekst en DAB + of FM dienst volgende aanbiedingen.

De nieuwste Z-N956MH is een prachtig toestel met de uitgebreide motorhome software en 3 jaar gratis kaartupdates voor de klant. Eventueel ook te bestellen zonder navigatiesoftware.

z-n 956

Xzent navigatie  Xzent X-F220-NAV

  De Xzent X-F220-NAV is pure navigatie en entertainment in uw Fiat Ducato. Luister naar DAB+ digitale
  radio. Geniet   van muziek en video’s. Vanaf CD / DVD, USB, iPod / iPhone, Smartphone of via HDMI.

  State of the art infotainment voor uw camper: De Xzent X-F220-NAV is speciaal ontworpen voor Fiat
  Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer en is eenvoudig te bedienen via capacitief 6,2 “/ 15,7 cm touch-screen.

  De Xzent X-F220-NAV met zijn geïntegreerde DAB+ tuner biedt ontspannen mobiele digitale radio-ontvangst in de
  hoogste kwaliteit. De XZENT heeft een krachtige Bluetooth handsfree-unit, een CD / DVD-station en twee USB-
  poorten. De eerste USB-poort dient voor het aansluiten van USB-sticks en Android-smartphones: Smartphone apps kan worden gespiegeld op het scherm van de X-F220 en bediend via een touchscreen met behulp van de functie Easy Connect. De tweede USB-poort accepteert de aansluiting van iOS-gebaseerde mobiele apparaten van Apple en ondersteunt de “Made for iPod / iPhone” functionaliteit.


Alpine iLX-F903DAlpine navigatie

De Alpine iLX-F903D ofwel de Alpine Halo 9 heeft een zeer groot 9-inch touchscreen beeldscherm met hoge resolutie en de inbouw is mogelijk voor elke auto met 1DIN installatie ruimte. Het superslanke beeldscherm lijkt eenvoudig over uw dashboard te zweven en bevat zelfs een wit LED-omgevingslicht aan de onderkant voor extra sfeer. Met deze autoradio krijgt je compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto, en heeft DAB + digitale radio en kan USB audio en video afspelen. Uitgevoerd met Bluetooth hands-free en audiostreaming en er is nog veel meer met dit geweldige product. Navigatie krijg je pas door gebruik van Apple Carplay of Android Auto. Breng de toekomst van autoradio en multimedia naar je toe met de Alpine Halo 9.


Wilt u meer informatie betreffende deze navigatiesystemen, neem dan contact op met onze technische afdeling.
 

Januari 2023.

Caravancenter Cor van den Oever wenst u een voorspoedig, zonnig en gezond 2023 toe.

Wij hebben diverse nieuwe caravans van de merken Adria en Caravelair op voorraad staan, en we krijgen nog diverse nieuwe modellen binnen.
Ook vindt u bij ons diverse gebruikte caravans van verschillende merken.

Nieuwsgierig geworden?  

U bent van harte welkom dan informeren en adviseren wij u graag verder bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte caravan.

 

Lees verder