Eura Mobil 720 QF

7 juli 2022 om 08:35

De nieuwste indeling van Eura Mobil.

Eura Mobil toont deze maand op de CMT-vakantiebeurs in Stuttgart zijn nieuwe integraal, de Integra Line 720 QF. De Q hierin staat voor queensbed. De zithoek bestaat uit de draaibare cabinestoelen en twee banken. Mede door de speciale vormgeving van de keuken biedt de camper veel ruimte.
720 QF

Ruimte dankzij de keuken

De nieuwe integraal is ruimtelijk. Deels komt dat doordat de keuken anders is dan we gewend zijn. Kraan en wasbak verdwijnen als ze niet gebruikt worden onder een deksel. Opengeklapt kun je datzelfde deksel gebruiken als extra werkblad. De keuken is 1,20 meter breed en van hoogwaardig materiaal. Achter de keuken komt het met een schuifdeur af te sluiten sanitaire gedeelte. Toilet en regendouche zijn separaat. Er is het queensbed van 1,50 meter breed. Dit bed kan elektrisch in hoogte worden versteld. Het hefbed voorin kan optioneel ook elektrisch worden bediend.

Winterhard

Van de twee banken in de zithoek kunnen tijdens het rijden twee zitplaatsen met gordel in rijrichting gemaakt worden. Standaard heeft de Integra Line 720 QF o.a. een elektrisch te openen afvoer van de afvalwatertank. Deze is bovendien geïsoleerd en verwarmd. Een Alde vloeistofverwarming, verwarmde dubbele bodem en nieuwe geïsoleerde ramen maken hem geschikt wintergebruik. Voor de kleppen van de bovenkasten kan de koper kiezen uit natuurlijk hout of een hoogglans-uitvoering voorzien van chrome-elementen. Eura Mobil staat voor de kwaliteit van zijn campers en geeft tien jaar dichtheidsgarantie en drie jaar garantie op de meubels in de camper.

Maart 2024.


Beste kampeerders.

Het is Maart,  de lente en de vakantie(s) komen er weer aan en het is tijd om er lekker met de caravan op uit te trekken.

Wij houden vanaf nu tijdens de paastijd een Paasshow met spectaculaire aanbiedingen en hoge inruilprijzen. U vindt ons bedrijf in Herpen aan de Rootskamp 2 of kijk alvast op onze website www.caravancenter.nl

Het is zeker de moeite waard om ons een bezoek te brengen en onze nieuwe 2024 modellen van Adria en Caravelair te komen bekijken . Maar wij hebben ook nog slechts één  Caravelair Antares Titanium 450  model 2023 met 2 lengte bedden  nu  in de aanbieding  van €24.850,- voor €22.950,-  

Verder hebben wij ook een leuk assortiment aan gebruikte caravans staan van diverse merken tegen aantrekkelijke prijzen.

Ook zijn wij deelnemer van de "Brabantse Caravan Dagen" Tijdens deze dagen zijn er in totaal 121 prachtige prijzen te winnen! U vindt alle informatie over deze dagen en het prijzenfestival op www.brabantsecaravandagen.nl

Eerste Paasdag zijn wij gesloten maar 2e Paasdag zijn wij geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Graag zien wij u tijdens deze dagen, een bezoek aan ons bedrijf loont zeer zeker de moeite en uiteraard staat de koffie klaar!

Het team van Caravancenter Cor van den Oever wenst U alvast prettige Paasdagen.


En mocht U Uw caravan eventueel willen voorzien van extra accessoires zoals bijvoorbeeld een mover, luifel, (dak)airco of een fietsenrek, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.
Als U met een gerust hart  en prettig gevoel dit  jaar op vakantie wilt met Uw caravan adviseren wij U als U een onderhoudsbeurt en/of reparaties aan Uw caravan wilt laten uitvoeren of nieuwe accessoires wilt laten monteren  dit op tijd te regelen.  U bent dan zeker de grote drukte  voor het komende kampeerseizoen voor.
 

Neem daarom tijdig contact met ons op als U een afspraak wilt maken, ons telefoonnummer is 0486-762760.

Het team van Caravancenter Cor van de Oever staat altijd voor U klaar voor een deskundig advies!

 

Lees verder